Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Medium-nederland.nl


  Mediums uit Nederland beantwoorden uw vragen
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen en feedback over onze mediums uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium-nederland.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Laila
  Ervaring met medium Laila
  Laila is een vriendelijk I levend medium ook voelde ze mij ook goed aan dat ik op dit moment veel verdriet heb. Ik heb met haar een fijn gesprek gehad. Ze komt geloofwaardig over. En voelt heel goed hoe ik me voel en hoe ik in elkaar zit. Ook heeft ze me een beetje opgebeurd. Bedankt Laila u bent 'n vriendelijk inleven en een sociaal medium. Heb met haar een fijn gesprek gehad. Bel haar graag nog eens terug.




Ervaring van Helma met medium Laila   Ervaring van Helma met medium Laila   Ervaring van Helma geplaatst op 20 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met medium Donna
  Ervaring met medium Donna
  Hey Donna, ik had je zojuist vanochtend gesproken maar het stopte opeens, sorry daarvoor. Bedankt voor je tijd en readings. Je voorspellingen komen zoals altijd uit.

Liefs Shilpa.




Ervaring van Shilpa met medium Donna   Ervaring van Shilpa met medium Donna   Ervaring van Shilpa geplaatst op 20 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met medium Donna
  Ervaring met medium Donna
  Lieve Donna, ongelooflijk wat jij voorspelde is van a tot z uitgekomen in details . Ik ben enorm verrast want mijn geloof was weg , je zei mij dat ik voor zes weken niets ging horen maar vanaf de zevende week zal ik hem horen en zien . Jeetje, het is zo uitgekomen . Ik sta versteld . Ik hoop je snel nog eens te kunnen bereiken . Ik wil het vervolg . Dank je Donna , dankje . Rima




Ervaring van Rima met medium Donna   Ervaring van Rima met medium Donna   Ervaring van Rima geplaatst op 20 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met medium Marja
  Ervaring met medium Marja
  Dag lieve Marja,

Ik denk dat ik de boodschap begrijp. De minuten waren op, maar Ik wil jou bedanken dat jij mij met jouw talent hebt geholpen.

Dankjewel.

Groetjes Dubai.




Ervaring van Dubai met medium Marja   Ervaring van Dubai met medium Marja   Ervaring van Dubai geplaatst op 20 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Marja  


Ervaringen van bezoekers met medium Lobke
  Ervaring met medium Lobke
  Wat een lieve schat van een vrouw.
Eerste keer gebeld, voelde me meteen op mijn gemak en een algemene legging gevraagd heel duidelijk en liefdevolle reading gehad, alles werd ook besproken en verteld hoe dat zou gaan verlopen.
Kon alles plaatsen wat ze zei.
Ik zou haar zeker weer bellen.



.




Ervaring van M met medium Lobke   Ervaring van M met medium Lobke   Ervaring van M geplaatst op 19 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met medium Laila
  Ervaring met medium Laila
  Een liefdevolle dame, die met haar vriendelijke stem een hele heldere reading geeft. Zonder informatie gaf zij mij een heel duidelijk, kloppend verhaal en goede inzichten. Aanrader.




Ervaring van Malika met medium Laila   Ervaring van Malika met medium Laila   Ervaring van Malika geplaatst op 19 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met medium Dennis
  Ervaring met medium Dennis
  Yes Dennis. Hij is geslaagd. Wat goedddd. Super bedankt. Ik vertrouw volledig op de rest nu. Geweldig, dankjewel.




Ervaring van Wendy met medium Dennis   Ervaring van Wendy met medium Dennis   Ervaring van Wendy geplaatst op 19 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Dennis  


Ervaringen van bezoekers met medium Salina
  Ervaring met medium Salina
  Klasse zuiver too the point

Salina ook al heb ik niet altijd veel credits. Je doet steeds jouw uiterste best om mij te helpen.

Dankjewel

Leona.




Ervaring van Leona met medium Salina   Ervaring van Leona met medium Salina   Ervaring van Leona geplaatst op 19 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Wat ben jij een bijzondere vrouw. Met liefde, compassie en eerlijkheid zonder te oordelen geef jij alles door. Je mengt niet met jezelf. Je bent er volledig voor mij. Wat er ook uitkomt ik ben je ontzettend dankbaar. Liefs vanuit mijn hart voor jou Lucinda.




Ervaring van lucindagras@gmail.com met medium Nina   Ervaring van lucindagras@gmail.com met medium Nina   Ervaring van lucindagras@gmail.com geplaatst op 19 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Mari Elena
  Ervaring met medium Mari Elena
  Mari Elena is heel goed in het aanvoelen van situaties. Ze zet je terug in je kracht en helpt zo je problemen op te lossen. Ik ben supergoed geholpen en nu een heel blij mens. Dank je wel.




Ervaring van Joy met medium Mari Elena   Ervaring van Joy met medium Mari Elena   Ervaring van Joy geplaatst op 18 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met medium Dennis
  Ervaring met medium Dennis
  Wat ik al langer wist en nu hoorde is, ga out of the box denken. Dennis, dankjewel, hier kan ik wat mee. Ga ermee aan de slag.

Grtjs Astrid.




Ervaring van astrid met medium Dennis   Ervaring van astrid met medium Dennis   Ervaring van astrid geplaatst op 18 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Dennis  


Ervaringen van bezoekers met medium Chantal
  Ervaring met medium Chantal
  chantal eindelijk naar maanden zoals je steeds zei er komt contact en ja vandaag kreeg ik een emotioneel bericht van hem .en ja ga hem snel zien .je blijf mij favoriet meer dan alle sterren aan de hemel je collega louisa.




Ervaring van loes met medium Chantal   Ervaring van loes met medium Chantal   Ervaring van loes geplaatst op 18 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met medium Lineke
  Ervaring met medium Lineke
  Bel je wekelijks echt een goede vriendelijke vrouw die niet onbelangrijk het wel juist ziet linneke .




Ervaring van Zohra met medium Lineke   Ervaring van Zohra met medium Lineke   Ervaring van Zohra geplaatst op 18 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lineke  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Beste Gazali, Ik vind je geweldig Ervaar jouw consulten als een enorme steun. Na een gesprek met jou kan ik er weer tegen aan. Voel me ontzettend thuis bij jou, je bent een mooi mens met een pure ziel met een bijzondere gave je bent een absolute aanrader.

Groetjes tot bels Natalie.




Ervaring van Natalie met medium Gazali   Ervaring van Natalie met medium Gazali   Ervaring van Natalie geplaatst op 18 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Lieve Desteny wat waren je woorden mooi het klopte precies wat je allemaal zei en dat kon ik ook voelen omdat ik ook helderziend ben, maar je kon mij zoveel meer vertellen en hoop dat alles gauw zal uitkomen. je geef een mens ook rust waardoor je ook ontspannend wordt ik denk dat er veel gaat veranderen straks en de goede kant op, ik denk nog altijd aan wat je zei. David ster dat zeg jou wel genoeg ik ga jou weer over een paar weken bellen zoals beloofd, en ik hoop dat ik haar gauw hoor en dat we weer samen zijn met een mooie toekomst, tot heel gauw weer en ik heb bedankt hoor daar boven en ook een mooi gebed voor jou gedaan want je heb een bijzondere gave mee gekregen, een hele dikke knuffel liefs Dave.




Ervaring van Dave met medium Desteny   Ervaring van Dave met medium Desteny   Ervaring van Dave geplaatst op 17 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Isha
  Ervaring met medium Isha
  WOW WOW WOW.Je hebt het w??r gedaan Isha. Hoe doe je het toch?. Geen enkel onderwerp of vraag is te moeilijk voor je. wat een sterke vrouw en helderziende. Ongezien.

Ditmaal gaat het over mijn huis. Een tweetal maanden geleden belde ik je voor problemen met mijn woning. Jij zei dat er iets ging gebeuren waardoor de werken onverwachts sneller dan gepland van start konden gaan. hoe ongeloofwaardig dit ook klonk, moet ik je nu toch ook w??r gelijk geven. We starten opnieuw 2 maanden eerder dan begin dit jaar nog leek en gepland werd.

Dank je wel.
Ik bel je zeker nog in de toekomst.




Ervaring van Belgi met medium Isha   Ervaring van Belgi met medium Isha   Ervaring van Belgi geplaatst op 17 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met medium Tjitske
  Ervaring met medium Tjitske
  Tjitske is heel eerlijk, en haar ingaves zijn bij mij uitgekomen. Soms is het niet leuk om te horen, maar dat is de waarheid niet altijd helaas. Bedankt, Tjitske.




Ervaring van Che met medium Tjitske   Ervaring van Che met medium Tjitske   Ervaring van Che geplaatst op 17 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Tjitske  


Ervaringen van bezoekers met medium Dennis
  Ervaring met medium Dennis
  Dennis, wow wat ben jij een kanjer op deze lijn. Jij wist als enige naar boven te halen dat het kind in BelgiŽ woont.
Jij bent een grote aanwinst op deze lijn. Op al mijn vragen kon jij het juiste antwoord geven.
.




Ervaring van Anoniem met medium Dennis   Ervaring van Anoniem met medium Dennis   Ervaring van Anoniem geplaatst op 17 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Dennis  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Werkelijk waar een topper. Ik spreek haar al jaren en bijna alles wat zij voorspeld heeft is uitgekomen. Geen vraag is te gek. Ik vraag altijd aan haar, zie je nog iets/ of mag je nog iets meegeven wat ik niet gevraagd heeft en dan komt ze net de meest gekke dingen die altijd uitkomen. Ze krijgt niet altijd deze boodschap, maar als die er is is het altijd bijzonder.




Ervaring van K.W. met medium Louisa   Ervaring van K.W. met medium Louisa   Ervaring van K.W. geplaatst op 17 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Mina
  Ervaring met medium Mina
  Hi mina,super bedankt.je had gelijk.




Ervaring van Gieta met medium Mina   Ervaring van Gieta met medium Mina   Ervaring van Gieta geplaatst op 17 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met medium Asteria
  Ervaring met medium Asteria
  Lieve Asteria, ik ben je dankbaar voor de vele gesprekken die ik inmiddels met je gevoerd heb. Je hebt geduld met mij en je bent eerlijk, want je zegt het als het er niet goed uitziet, maar gelukkig heb je onlangs een hele verandering zien liggen. Ik wil vaak opgeven en soms weet ik gewoon niet meer wat te doen, maar als ik jou gesproken heb, kan ik weer door. Wat ik mooi vind, is dat ik soms een vraag in mijn hoofd heb en jij al een antwoord geeft. Ik zeg ook vaak dat je mijn gedachten kan lezen. Veel liefs <3.




Ervaring van E met medium Asteria   Ervaring van E met medium Asteria   Ervaring van E geplaatst op 17 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Asteria  


Ervaringen van bezoekers met medium Tess
  Ervaring met medium Tess
  Lieve Tess, 2 voorspellingen zijn uitgekomen. Ik geloofde er niet meer in, en toch bleef je volhouden. Nu nog het allerbelangrijkste die je voorspeld hebt. Ben benieuwd, je bent een kanjer dikke zoen.




Ervaring van Martine met medium Tess   Ervaring van Martine met medium Tess   Ervaring van Martine geplaatst op 16 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met medium Laila
  Ervaring met medium Laila
  Wauw kon gedetailleerd beschrijven wat ze zag en kwam ook uit gek genoeg.




Ervaring van aa met medium Laila   Ervaring van aa met medium Laila   Ervaring van aa geplaatst op 16 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met medium Shiloh
  Ervaring met medium Shiloh
  Een heel lieve dame, straight to the point. Een echte aanrader. Veel liefs.




Ervaring van Nathalie met medium Shiloh   Ervaring van Nathalie met medium Shiloh   Ervaring van Nathalie geplaatst op 16 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Shiloh  


Ervaringen van bezoekers met medium Laila
  Ervaring met medium Laila
  Alles klopt. Een vrouw die duidelijk is in haar voorspellingen.Een aanrader, ze weet waarover het gaat.




Ervaring van anoniem met medium Laila   Ervaring van anoniem met medium Laila   Ervaring van anoniem geplaatst op 16 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met medium Zoya
  Ervaring met medium Zoya
  ik vind zoya een zeer sympathieke dame die open communiceert. ik wens je dan ook alle geluk toe.




Ervaring van karo met medium Zoya   Ervaring van karo met medium Zoya   Ervaring van karo geplaatst op 16 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met medium Laila
  Ervaring met medium Laila
  Wauw wauw wauw. Wat een topper is zij. Een van de beste op de lijn. Echt een aanrader.




Ervaring van Nathalie met medium Laila   Ervaring van Nathalie met medium Laila   Ervaring van Nathalie geplaatst op 16 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met medium Yellow
  Ervaring met medium Yellow
  Lieve Yellow, jij bent mn steun en toeverlaat. Soms bel ik je zo vaak, maar het is nooit teveel. Bedankt voor je geduld. Jij ziet heel goed in jouw beelden hoe het gaat verlopen. Er zijn al zoveel dingen uitgekomen en zo gegaan zoals je zei. Ik heb vaak willen opgeven, maar jij helpt me om door te zetten. Ik vind je lief dat weet je en bedankt dat je er bent.




Ervaring van E met medium Yellow   Ervaring van E met medium Yellow   Ervaring van E geplaatst op 16 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met medium Sophia
  Ervaring met medium Sophia
  Sophia heeft mij al vaker dingen voorspeld die dan ook daadwerkelijk uitkomen meestal komt het de volgende dagen al uit. Ik vindt haar geweldig goed en ook super lief. Dankjewel lieve Sophia. Ik bel je gauw terug want de verbinding viel net weg. Groetjes K.




Ervaring van Karima met medium Sophia   Ervaring van Karima met medium Sophia   Ervaring van Karima geplaatst op 16 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met medium Thaiis
  Ervaring met medium Thaiis
  God ik zou wel uren met jou kunnen praten alles klopt komt altijd uit, tijd is altijd een vraagteken dat is gewoon zo maar je bent geweldig de tijd was om anders waren we nu nog bezig maar bel je zeker terug. Ik was nog vergeten te zeggen dat mijn dochter een dochter heeft gekregen zoals je zei, bedankt en bel je zeker terug.




Ervaring van Sonia met medium Thaiis   Ervaring van Sonia met medium Thaiis   Ervaring van Sonia geplaatst op 16 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met medium Salina
  Ervaring met medium Salina
  Salina

Salina je hebt mijn echt geholpen. Het was wel confronterend, maar heeft me toch inzichten gegeven in bepaalde patronen Hiermee kan ik terug stappen vooruit zetten. Het is steeds heerlijk om met jou te praten. Wat je voorspelt komt ook uit.

Liefs k.




Ervaring van K met medium Salina   Ervaring van K met medium Salina   Ervaring van K geplaatst op 15 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met medium Marya
  Ervaring met medium Marya
  Ik bel Marya al geruime tijd en ze is een grote steun. Sinds mijn gesprekken met haar durf ik stappen te nemen waar ik tot voor kort niet aan zou kunnen denken. Naast haar coaching put ik heel veel kracht uit haar voorspellingen die altijd uitkomen. Ze is een schat en we bidden voor elkaar dat onze harte wensen uit mogen komen.




Ervaring van Anoniem met medium Marya   Ervaring van Anoniem met medium Marya   Ervaring van Anoniem geplaatst op 15 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met medium Sara
  Ervaring met medium Sara
  Lieve Sara, je kent me inmiddels goed omdat ik je zo vaak bel, al ben je echt lastig te bereiken. Het wordt eens tijd voor een getuigenis.
Eerste wat je vroeg gisteren is hij weer naar het buitenland? Ik werd er misselijk van, maar heb hem meteen na ons gesprek gebeld. Je had gelijk. Hij zit er al sinds maandag. Uiteraard ben ik er niet blij mee maar probeer wel goed te luisteren naar wat je hebt gezegd en dat dit geen vlucht van mij is. Ik probeer er vertrouwen in te houden. Je bent echt goed en bedankt voor de fijne gesprekken.




Ervaring van E met medium Sara   Ervaring van E met medium Sara   Ervaring van E geplaatst op 15 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met medium Dennis
  Ervaring met medium Dennis
  Ik heb Dennis maar net leren kennen en ik zat in een moeilijke, stressvolle situatie waarvan de uitkomst heel echt bepalend zou zijn voor mijn verdere toekomst. Dennis bleef met zijn healende meditatie mij tot rust brengen en stelde mij gerust. Hij herhaalde iedere keer dat ik het moest loslaten en rustig moest blijven.

Het was echt moeilijk voor mij eerst om dit vol te houden, maar hij bleef me helpen. Wat is er dan uiteindelijk gebeurd. Al zijn voorspellingen zijn uitgekomen op 2 dagen tijd. Alles is goed gekomen, de wonderen zijn gebeurd. Ik ben zelf echt sprakeloos.

Je bent echt een engel en ik ben het Universum dankbaar dat onze wegen hebben gekruist. <3 <3 <3.




Ervaring van manifestmiracles met medium Dennis   Ervaring van manifestmiracles met medium Dennis   Ervaring van manifestmiracles geplaatst op 15 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Dennis  


Ervaringen van bezoekers met medium Dirk
  Ervaring met medium Dirk
  Hartelijk dank voor je reading dirk, Het waren doordenkertjes. Dannie.




Ervaring van Dannie met medium Dirk   Ervaring van Dannie met medium Dirk   Ervaring van Dannie geplaatst op 15 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium-nederland.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium-nederland.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium-nederland.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium-nederland.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden