Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Medium-nederland.nl


  Mediums uit Nederland beantwoorden uw vragen
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Sonja
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium-nederland.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Sonja
  Ervaring met medium Sonja
  Lieve Sonja, wat kan jij goed invoelen en zo snel. Je bent een aanwinst op de lijn. Ik voel me nu vele malen beter en heb weer vertrouwen in de toekomst. Dank je wel.




Ervaring van R met medium Sonja   Ervaring van R met medium Sonja   Ervaring van R geplaatst op 4 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met medium Sonja
  Ervaring met medium Sonja
  Sonja, je bent snel en zelfverzekerd. Ik heb het gevoel dat jouw voorspelling gaat uitkomen. Ik laat het meteen weten op deze site. Ik begrijp dat er meer positief zijn over jou en dat snap ik helemaal. Aanrader ben je.




Ervaring van anoniem met medium Sonja   Ervaring van anoniem met medium Sonja   Ervaring van anoniem geplaatst op 3 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met medium Sonja
  Ervaring met medium Sonja
  En mijn Binki is dus goed voor me bezig. Liefs van D.




Ervaring van Binki met medium Sonja   Ervaring van Binki met medium Sonja   Ervaring van Binki geplaatst op 1 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met medium Sonja
  Ervaring met medium Sonja
  lieve sonja bedankt voor wat je geschreven hebt, Ik vind je echt geweldig ook al is het allemaal niet gemakkelijk, bedankt voor je steun.




Ervaring van kristin met medium Sonja   Ervaring van kristin met medium Sonja   Ervaring van kristin geplaatst op 28 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met medium Sonja
  Ervaring met medium Sonja
  Vanuit liefde komen de dingen goed, vanuit de donkere kant of iets soortgelijks gaat alles gewoon fout, vooral voor degene die het doet. En als je niet weet wat liefde is, dan weet je dus niet wat je aan narigheid teweeg brengt en wat je op je eigen bord kan verwachten. Geduld en compassie dus maar. En dank voor je heldere inzicht.




Ervaring van Maria met medium Sonja   Ervaring van Maria met medium Sonja   Ervaring van Maria geplaatst op 24 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met medium Sonja
  Ervaring met medium Sonja
  Sonja is heel invoelend. Maakt er geen feel good show van. Waar ik mee zat, heb je me super mee geholpen. Het is precies gegaan zoals je voorspeld had. Een grote dank je wel daarvoor Sonja.




Ervaring van S. met medium Sonja   Ervaring van S. met medium Sonja   Ervaring van S. geplaatst op 18 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met medium Sonja
  Ervaring met medium Sonja
  Op deze manier dan maar. Dank je.




Ervaring van Maria met medium Sonja   Ervaring van Maria met medium Sonja   Ervaring van Maria geplaatst op 17 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met medium Sonja
  Ervaring met medium Sonja
  Dank je voor goede uitleg en adviezen. Het is en blijft een zwaar gebeuren maar het vertrouwen groeit en gaat nu niet meer kapot.




Ervaring van Maria met medium Sonja   Ervaring van Maria met medium Sonja   Ervaring van Maria geplaatst op 16 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met medium Sonja
  Ervaring met medium Sonja
  Sonja. Je komt heel goed over. En ze houd je niet onnodig aan de lijn. Zo snel en helder met de kaarten. ik bel je gauw weer. Topper.




Ervaring van Mina met medium Sonja   Ervaring van Mina met medium Sonja   Ervaring van Mina geplaatst op 15 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met medium Sonja
  Ervaring met medium Sonja
  Eindelijk iemand die mijn moeder ziet zoals ze echt is, niet zoals ze zich voordoet. Dankjewel.




Ervaring van Chantal met medium Sonja   Ervaring van Chantal met medium Sonja   Ervaring van Chantal geplaatst op 14 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met medium Sonja
  Ervaring met medium Sonja
  Sonja analyseert een situatie heel snel en ook heel correct. Je voelt dat ze inzicht heeft en de situatie goed inschat. Ze geeft ook tips om ermee om te gaan en antwoordt heel snel op mails.
Aanrader.




Ervaring van Chantal met medium Sonja   Ervaring van Chantal met medium Sonja   Ervaring van Chantal geplaatst op 13 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met medium Sonja
  Ervaring met medium Sonja
  Wat bent u goed en wat geeft u vertrouwen. Ik heb het gevoel dat uw voorspelling uit gaat komen. Bovendien geeft u bruikbare tips. U bent een aanrader.




Ervaring van Anoniem met medium Sonja   Ervaring van Anoniem met medium Sonja   Ervaring van Anoniem geplaatst op 10 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met medium Sonja
  Ervaring met medium Sonja
  Beste Sonja,

Ik zal je goede raad opvolgen , ik laat je weten hoe het gesprek is geweest met mijn bazen, ik zal aan mijn gezondheid denken en de stap zetten. Best de overheid verlaten en een andere job zoeken waar ik mij beter mag gaan voelen. Na mijn twee burn-outs wil ik geen derde meer meemaken door die rotte sfeer daar.

Ik bel je nog eens terug voor te laten weten hoe het gesprek is verlopen.

Tot bels

Inge.




Ervaring van Inge met medium Sonja   Ervaring van Inge met medium Sonja   Ervaring van Inge geplaatst op 8 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met medium Sonja
  Ervaring met medium Sonja
  Voor het eerst gesproken met Sonja. Ze is snel, duidelijk en een aardige vrouw. Ik laat je weten of jouw voorspelling over een baan is uitgekomen. Het zou dan in juli bekend zijn.




Ervaring van anoniem met medium Sonja   Ervaring van anoniem met medium Sonja   Ervaring van anoniem geplaatst op 6 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met medium Sonja
  Ervaring met medium Sonja
  Sonja is een aanwinst op deze lijn.
Ze zegt de waarheid ook al is het minder.
Mij ga je nog wel meer horen.
Ik vertrouw op jou.
Dank je voor je advies.
Doe zo verder.
Groetjes stefanie .




Ervaring van Stefanie met medium Sonja   Ervaring van Stefanie met medium Sonja   Ervaring van Stefanie geplaatst op 5 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met medium Sonja
  Ervaring met medium Sonja
  Bedankt Sonja super. Een aanwinst op de lijn.




Ervaring van Mandy met medium Sonja   Ervaring van Mandy met medium Sonja   Ervaring van Mandy geplaatst op 3 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met medium Sonja
  Ervaring met medium Sonja
  Sonja jij zag een hond naast mij ik kon dit niet plaatsen. Nog geen week later kwam mijn zus langs met een geadopteerde hond. En jaa wij gaan daar dagelijks quasi mee wandelen sterk.




Ervaring van Anouck met medium Sonja   Ervaring van Anouck met medium Sonja   Ervaring van Anouck geplaatst op 31 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met medium Sonja
  Ervaring met medium Sonja
  Bedankt voor uw fijn gesprek.
U zegt direct wat er gaat gebeuren, het goeie en het minder goeie.
Ik kijk uit naar de toekomst.




Ervaring van Peter met medium Sonja   Ervaring van Peter met medium Sonja   Ervaring van Peter geplaatst op 25 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met medium Sonja
  Ervaring met medium Sonja
  Dag Sonja, ik heb je net even gebeld, en hoop dat jouw vizie op vonnis rechtzaak komende weken mag uitkomen. Het was aangenaam om met jou even de spanning los te kunnen laten hierover, warme groet.




Ervaring van rechtzaak met medium Sonja   Ervaring van rechtzaak met medium Sonja   Ervaring van rechtzaak geplaatst op 8 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium-nederland.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium-nederland.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium-nederland.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium-nederland.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden