Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Medium-nederland.nl


  Mediums uit Nederland beantwoorden uw vragen
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium SherlockOryn
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium-nederland.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium SherlockOryn
  Ervaring met medium SherlockOryn
  Super super bedankt SherlockOryn, was echt een super reading.
En dan heb ik je pas vandaag voor t eerst gesproken.
Lieve mensen bel deze man, hij is supergoed en t is t wachten zeker waard, hij vertelt geen onzin, maar voelt je energie supergoed aan en wat hij dan vertelt, geweldig.

Keep it up.

Ik denk dat je nu wel weet wie.

Een heel fijne avond.

Een zeer tevreden klant .




Ervaring van Happy girl met medium SherlockOryn   Ervaring van Happy girl met medium SherlockOryn   Ervaring van Happy girl geplaatst op 30 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met medium SherlockOryn
  Ervaring met medium SherlockOryn
  Wat super wat je aanvoelt en ziet, zonder dat ik iets zeg. Ivm relatie, de situatie, wat ik doe van werk zag je gewoon.
zelfs mijn gedachtengang dat ik wens te verhuizen zei je plots. Ik zie een huis met water. en idd mijn droomhuis is bij water.
Een aanrader.




Ervaring van anoniem met medium SherlockOryn   Ervaring van anoniem met medium SherlockOryn   Ervaring van anoniem geplaatst op 28 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met medium SherlockOryn
  Ervaring met medium SherlockOryn
  Lieve Sherlock,
Ik ga jou in 1 woord beschrijven. Godsgeschenk. Zuiver, eerlijk en oprecht. En wat heb jij toch een heerlijk stem, kwam tot innerlijke rust. Kan er uren naar luisteren. Doe zo voort, je bent een topper in hetgeen wat je doet. Xxx .




Ervaring van Anoniem met medium SherlockOryn   Ervaring van Anoniem met medium SherlockOryn   Ervaring van Anoniem geplaatst op 25 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met medium SherlockOryn
  Ervaring met medium SherlockOryn
  Lieve Oryn,
je bent als Medium anders dan anderen. Niet ten nadele van de Mediums. Je bent mens en voelt met je client mee, dat maakt jouw speciaal. Je bouwt een band op waar ik waarde aan hecht en vertrouwen heb dat je voorspellingen ook uitkomen zoals je dat waarneemt. Ik heb respect voor wat jij doet en hoe jij het doet.
Dank je wel en we spreken elkaar gauw. Dikke knuffel voor al jouw inzet X.




Ervaring van L met medium SherlockOryn   Ervaring van L met medium SherlockOryn   Ervaring van L geplaatst op 24 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met medium SherlockOryn
  Ervaring met medium SherlockOryn
  Gisteravond heb ik, als laatste, een gesprek met Sherlock Oryn gehad. Een hele aardige man, die ONGLOOFLIJK veel over mij en mijn geliefde wist te vertellen, zonder enige voorkennis en met veel details. Zo byzonder en liefdevol .Ik hoop van uit de grond van mijn hart, dat uw voorspellingen binnenkort uit mogen komen .
Mocht dat het geval zijn, dan laat ik het u weten.
Heel veel dank, ook voor uw Licht en tot binnenkort.




Ervaring van joke met medium SherlockOryn   Ervaring van joke met medium SherlockOryn   Ervaring van joke geplaatst op 24 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met medium SherlockOryn
  Ervaring met medium SherlockOryn
  Beste SherlockOryn, super bedankt voor uw Reading. Hoop dan ook dat alles mag uitkomen. Veel wat wij besproken hebben, en wat je hebt ingevoeld is helemaal waar. Nu maar afwachten. Dank u wel voor het gebaar wat u voor mij gedaan heeft.
Liefs, M.




Ervaring van M met medium SherlockOryn   Ervaring van M met medium SherlockOryn   Ervaring van M geplaatst op 22 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met medium SherlockOryn
  Ervaring met medium SherlockOryn
  Hoi Sherlock,afgelopen nacht heb ik u 2 x gebeld ik was enorm onder de indruk van wat u wist te vertellen,ik kan alleen maar zeggen WAUW, WAUW. Wat bent u ongelooflijk goed. Dank u wel ook voor het kaarsje. U gaat me zeker nog horen.Grt.van 2 x gebeld.




Ervaring van Vrouw die 2x achter elkaar belde. met medium SherlockOryn   Ervaring van Vrouw die 2x achter elkaar belde. met medium SherlockOryn   Ervaring van Vrouw die 2x achter elkaar belde. geplaatst op 18 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met medium SherlockOryn
  Ervaring met medium SherlockOryn
  Ik heb een geweldige reading gehad van Sherlock, alles klopte van het verleden. Omdat hij zo zuiver is in zijn contact met "Boven" vertrouw ik ook op de voorspellingen. Scherlock heeft echt een natuur gave, zuiver en sterk.




Ervaring van anoniem met medium SherlockOryn   Ervaring van anoniem met medium SherlockOryn   Ervaring van anoniem geplaatst op 16 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met medium SherlockOryn
  Ervaring met medium SherlockOryn
  Heel erg bedankt voor uw snelle reactie. Ik kan alles plaatsen. Behalve het gedeelte van Papier, notarissen, administratie en advocaten. Ik werk zelf in de zorg, wie weet kan ik het nog plaatsen. Heel erg bedankt.




Ervaring van Adrienne met medium SherlockOryn   Ervaring van Adrienne met medium SherlockOryn   Ervaring van Adrienne geplaatst op 10 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met medium SherlockOryn
  Ervaring met medium SherlockOryn
  Vriendelijke man die zeker kundig is. Veel dingen herkenbaar en kloppen over het verleden en heden. Daardoor ook vertrouwen op wat er voor de toekomst voorspeld is.




Ervaring van Marina met medium SherlockOryn   Ervaring van Marina met medium SherlockOryn   Ervaring van Marina geplaatst op 9 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met medium SherlockOryn
  Ervaring met medium SherlockOryn
  Nogmaals heel erg bedankt voor het e-mailconsult. Ik ben heel erg benieuwd of alles op het gebied van de liefde zo gaat lopen en of die verhuizing naar het buitenland er ook uiteindelijk inzit. Ik laat het je zeker weten mocht het zo ver zijn. Lieve en spontane man en is zeker een belletje of email waard. Groetjes.




Ervaring van ST. met medium SherlockOryn   Ervaring van ST. met medium SherlockOryn   Ervaring van ST. geplaatst op 8 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met medium SherlockOryn
  Ervaring met medium SherlockOryn
  Beste,

Ik moet zeggen straf . En als dit uitkomt wat u verteld van die vlag kan ik alleen maar beamen wat ik nog al heb gezegd naam niet gestolen .
Bedankt alvast voor de goede e-mail.




Ervaring van Rita met medium SherlockOryn   Ervaring van Rita met medium SherlockOryn   Ervaring van Rita geplaatst op 7 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met medium SherlockOryn
  Ervaring met medium SherlockOryn
  Wauw,zo snel antwoord gekregen .Had weinig info maar ozoveel terug gekregen zowel van mij als van van mijn vriend was er boek op de volle waarheid. Ik vertrouw er dus zeker op dat de toekomst ook zo gaat gebeuren want het verleden weten maar heel weinig mensen hartelijk dank je bent een engel en steengoed.




Ervaring van Sonia met medium SherlockOryn   Ervaring van Sonia met medium SherlockOryn   Ervaring van Sonia geplaatst op 7 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met medium SherlockOryn
  Ervaring met medium SherlockOryn
  Beste,

Het is juist wat je allemaal verteld ,en dit zonder me te kennen vermits het per e-mail was .
Zeer straf vindt ik het. Ik hoop dat je nog veel mensen kunt helpen
Je hebt je naam goed gekozen
Mij in ieder geval wel ik sta er verbluft van
Bedankt alvast voor deze Reading.




Ervaring van Rita met medium SherlockOryn   Ervaring van Rita met medium SherlockOryn   Ervaring van Rita geplaatst op 7 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met medium SherlockOryn
  Ervaring met medium SherlockOryn
  SherlockOryn
Wat een adembenemend gesprek heb ik gehad en hele mooie voorspellingen. En wat een lieve man. Ik zou uren met je kunnen praten, maar ik gunde de volgende persoon jouw ook. Ik laat over 2 weken wel van me horen. Dank je wel voor de mooie voorspellingen. Je bent eerlijk en zegt waar het op staat.

Thank you.




Ervaring van Anoniem met medium SherlockOryn   Ervaring van Anoniem met medium SherlockOryn   Ervaring van Anoniem geplaatst op 6 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met medium SherlockOryn
  Ervaring met medium SherlockOryn
  Wauw. Dat is het enige wat ik er nog uitkrijg na het emailconsult. Wat ben jij goed zeg. Ik kreeg informatie van jou waar Ik niks over zei of vroeg maar wel enorm nodig had. Je bent fantastisch. Ik ga je binnenkort bellen.

Dankjewel lieve SherlockOryn, je bent mij in favortiet.




Ervaring van Dani?lle met medium SherlockOryn   Ervaring van Dani?lle met medium SherlockOryn   Ervaring van Dani?lle geplaatst op 6 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met medium SherlockOryn
  Ervaring met medium SherlockOryn
  Wauw ik heb net een gesprek gehad met SherlockOryn, wat ben je een bijzondere man, en wat reading heb ik mogen ontvangen. Het gaf me heel veel rust, en heel veel vreugde, zo mooi. Nogmaals bedankt SherlockOryn, ik hou U op de hoogte. En bedankt voor het kaarsje die
nu brand. Groetjes M.A.




Ervaring van M.A met medium SherlockOryn   Ervaring van M.A met medium SherlockOryn   Ervaring van M.A geplaatst op 5 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met medium SherlockOryn
  Ervaring met medium SherlockOryn
  Afgelopen week voorspelde je dat er een bericht naar me onderweg was van een vrouw. Ik had geen idee wie of wat. Tot ik gisteravond uit het niks een berichtje kreeg van een vroegere vriendin waar ik al een poos geen contact meer mee heb met een verzoek m af te spreken. Helemaal verbaasd was ik omdat ik geen bericht van haar verwachtte. Ik moest gelijk aan jouw voorspelling denken. Spot on. Ik ben heel benieuwd wanneer je andere voorspellingen uitkomen. Hartstikke bedankt.




Ervaring van D. met medium SherlockOryn   Ervaring van D. met medium SherlockOryn   Ervaring van D. geplaatst op 2 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met medium SherlockOryn
  Ervaring met medium SherlockOryn
  Super ongelofelijk wat hij zegt zonder voorkennis.




Ervaring van Nicole met medium SherlockOryn   Ervaring van Nicole met medium SherlockOryn   Ervaring van Nicole geplaatst op 2 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met medium SherlockOryn
  Ervaring met medium SherlockOryn
  Wat een mooi gesprek wat het gisterenavond. Ik stond versteld, wat je allemaal kon voelen met alleen een naam door te geven. Hoe gedetailleerd je ze kon beschrijven wow wow wat ben je daar goed in zeg. Het is afwachten ik zal je zeker bellen als het uitkomt wat je allemaal zei ik laat het op me afkomen. Heb er volle vertrouwen in.




Ervaring van B. met medium SherlockOryn   Ervaring van B. met medium SherlockOryn   Ervaring van B. geplaatst op 29 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met medium SherlockOryn
  Ervaring met medium SherlockOryn
  Hoi,
Ik stond versteld van wat je me allemaal kon vertellen. Je zat er bonk op zonder dat ik je ook maar iets van info had gegeven. Ik hoop dat de toekomstvoorspelling ook mag uitkomen. Ik bel je zeker nog terug. Echte aanrader.




Ervaring van Fanny met medium SherlockOryn   Ervaring van Fanny met medium SherlockOryn   Ervaring van Fanny geplaatst op 27 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met medium SherlockOryn
  Ervaring met medium SherlockOryn
  Ik heb hier geen woorden voor. Wat jij mij allemaal wist te vertellen over mijn leven, over mijn geliefden die overleden zijn. Ik was sprakeloos en had gewoon de rillingen. De voorspellingen, ik kan niet wachten tot het uitgekomen is. Super super bedankt, de vrouw met de speciale band met haar schoonvader (dan weet je wie ik ben).




Ervaring van Jenneke met medium SherlockOryn   Ervaring van Jenneke met medium SherlockOryn   Ervaring van Jenneke geplaatst op 25 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met medium SherlockOryn
  Ervaring met medium SherlockOryn
  Wat een mooi en duidelijk gesprek hebben we gehad. Je hebt me inzichten gegeven op een heel duidelijke manier. Heel bijzonder was de boodschap van men mama. Je zei me haar naam zonder dat we er iets hadden over besproken. Ik bel je zeker terug. Je bent meer dan 5 sterren waard. Groetjes Patricia.




Ervaring van patricia met medium SherlockOryn   Ervaring van patricia met medium SherlockOryn   Ervaring van patricia geplaatst op 24 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met medium SherlockOryn
  Ervaring met medium SherlockOryn
  Net een heel mooi consult gehad van SherlockOryn. Heldere waarnemingen, invoelend en oprecht. Heeft mij echt verder geholpen met wat mij bezighoudt.




Ervaring van Jannie met medium SherlockOryn   Ervaring van Jannie met medium SherlockOryn   Ervaring van Jannie geplaatst op 21 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium-nederland.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium-nederland.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium-nederland.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium-nederland.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden