Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Medium-nederland.nl


  Mediums uit Nederland beantwoorden uw vragen
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Sharida
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium-nederland.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Sharida
  Ervaring met medium Sharida
  Lieve Sharida ik ga je snel weer bellen hoor.. jij bent de beste! liefs An




Ervaring van Angelo met medium Sharida   Ervaring van Angelo met medium Sharida   Ervaring van Angelo geplaatst op 15 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharida
  Ervaring met medium Sharida
  Lieve Sharida, hoe vaak ik ook bel je hebt altijd gelijk, en je kan me altijd gerust stellen. ik bel snel weer. liefs Chan




Ervaring van Chantalle met medium Sharida   Ervaring van Chantalle met medium Sharida   Ervaring van Chantalle geplaatst op 1 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharida
  Ervaring met medium Sharida
  Duidelijk, to the point en goed. Ik voel de positiviteit in mijn leven terugkeren.




Ervaring van Lot met medium Sharida   Ervaring van Lot met medium Sharida   Ervaring van Lot geplaatst op 20 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharida
  Ervaring met medium Sharida
  Lieve Sharida, Dank U wel voor je fijne consult. Dank voor je eerlijke en wijze inzichten.




Ervaring van Camille met medium Sharida   Ervaring van Camille met medium Sharida   Ervaring van Camille geplaatst op 20 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharida
  Ervaring met medium Sharida
  Sharida ziet alles helder en alles komt ook echt op je pad.
Wat kan deze vrouw ongelofelijk veel zien en vertellen over je leven, ik ben enorm onder de indruk van je.
Bel je snel weer.




Ervaring van Lieselot met medium Sharida   Ervaring van Lieselot met medium Sharida   Ervaring van Lieselot geplaatst op 10 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharida
  Ervaring met medium Sharida
  Lieve Sharida,
Dankjewel voor het luisterde oor en geduld en zeker je bevestigen keer op keer. En zeker je adviezen met R.
We spreken elkaar, dikke kus




Ervaring van e met medium Sharida   Ervaring van e met medium Sharida   Ervaring van e geplaatst op 9 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharida
  Ervaring met medium Sharida
  Lieve Sharida,

Heel erg bedankt voor uw lieve woorden, wijze raad en krachtige voorspellingen die tot nu toe altijd uit zijn gekomen.

Liefs N.




Ervaring van Nathalie met medium Sharida   Ervaring van Nathalie met medium Sharida   Ervaring van Nathalie geplaatst op 3 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharida
  Ervaring met medium Sharida
  Lieve Sharida, zeer helder, duidelijk en eerlijk advies. Heel behulpzaam helderziende. xx F




Ervaring van Frits met medium Sharida   Ervaring van Frits met medium Sharida   Ervaring van Frits geplaatst op 2 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharida
  Ervaring met medium Sharida
  Leuke en vlotte vrouw. Snel met antwoorden. Ze heeft de huidige situatie in goed aangevoeld. Dank je wel voor de inzichten en het fijne gesprek

Liefs




Ervaring van Margret met medium Sharida   Ervaring van Margret met medium Sharida   Ervaring van Margret geplaatst op 31 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharida
  Ervaring met medium Sharida
  Beste Sharida, bedankt voor je inzichten en duidelijke antwoorden. Leuk dat ze helderzienden zijn zoals jij.






Ervaring van Elsa met medium Sharida   Ervaring van Elsa met medium Sharida   Ervaring van Elsa geplaatst op 27 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharida
  Ervaring met medium Sharida
  Lieverd, tot mín grote verbazing heb je gelijk gekregen! Hij heeft me toch uit zichzelf bericht en ook nog eens op de dag zelf. Ik hoop je snel te spreken! Heel veel liefs.




Ervaring van Anoniem met medium Sharida   Ervaring van Anoniem met medium Sharida   Ervaring van Anoniem geplaatst op 19 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharida
  Ervaring met medium Sharida
  Sharida, je bent echt top. Je woorden geven mij weer de moed en hoop. dank je wel, liefs S.




Ervaring van Sabrina met medium Sharida   Ervaring van Sabrina met medium Sharida   Ervaring van Sabrina geplaatst op 9 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharida
  Ervaring met medium Sharida
  Sharida, gisteren was echt een fijn gesprek ik herkende bijna alles in wat je zei behalve 1 ding wacht ik af! Ik sprak je in einde september ook, en je zag alles precies zelfde en toen zei je komt groei en nieuw begin en ja hoor dat kwam in oktober:) je krijgt dingen goed door! xxx A.




Ervaring van Anoniem met medium Sharida   Ervaring van Anoniem met medium Sharida   Ervaring van Anoniem geplaatst op 22 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharida
  Ervaring met medium Sharida
  Sharida voelt en ziet heel duidelijk, altijd direct op wat zij ziet en verteld ook niet anders dan het is. Zo dankbaar voor Sharida op de lijn.




Ervaring van Cecile met medium Sharida   Ervaring van Cecile met medium Sharida   Ervaring van Cecile geplaatst op 19 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharida
  Ervaring met medium Sharida
  Werkelijk waar prachtig wat Sharida kan, ze geeft zoveel inzichten en duidelijkheid.
Fijne stem om naar te luisteren, zeer tevreden over medium Sharida.

Vol lof en een warme groet, F




Ervaring van Fran met medium Sharida   Ervaring van Fran met medium Sharida   Ervaring van Fran geplaatst op 8 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharida
  Ervaring met medium Sharida
  als ik je bel, weet je altijd wie ik ben en waar ik over bel. na dat je zoveel mensen spreek. Het was weer fijn om je weer te spreken en mij weer duidelijke uitleg en bevestiging te geven over rob en mij.
Dankjewel




Ervaring van e met medium Sharida   Ervaring van e met medium Sharida   Ervaring van e geplaatst op 30 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharida
  Ervaring met medium Sharida
  Beste Sharida, de laatste keer dat ik je sprak vertelde je dingen die ik niet kon geloven, na wat er afgelopen week is gebeurd sta ik vol verwondering, alles wat je zei is tot in de detail uitgekomen. Ik ga je snel weer bellen.




Ervaring van Marc met medium Sharida   Ervaring van Marc met medium Sharida   Ervaring van Marc geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharida
  Ervaring met medium Sharida
  Bedankt Sharida. Het gesprek was zeer aangenaam en heeft me weer kracht gegeven. Je geeft me hoop. Ik zal uw goede raad opvolgen. We horen elkaar zeker weer. Liefs Matje




Ervaring van Madeleine met medium Sharida   Ervaring van Madeleine met medium Sharida   Ervaring van Madeleine geplaatst op 21 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharida
  Ervaring met medium Sharida
  Zeer goed medium. Duidelijk invoelend en zuiver zicht op de toekomst. Goede adviesen die hun nut bewijzen.




Ervaring van Jon met medium Sharida   Ervaring van Jon met medium Sharida   Ervaring van Jon geplaatst op 8 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharida
  Ervaring met medium Sharida
  Beste Sharida, dank je dat je er bent elke keer. Je bent ongekend goed in het zien van dingen waar ik soms niet meer in geloof en het volgende moment gebeurt het. Mijn te lang stille vriendin is gekomen op de verjaardag van mijn dochter vandaag. Op het moment dat ik dacht ze komt niet meer, kwam ze zoals jij vooraf al had gezien. Er is een eerste kleine stap gemaakt. Ik geloof er weer in door jouw standvastige krachtige support. Je bent super. Dank je wel, liefs Petra




Ervaring van Petra met medium Sharida   Ervaring van Petra met medium Sharida   Ervaring van Petra geplaatst op 1 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharida
  Ervaring met medium Sharida
  Wat een gesprek, ik heb ABSOLUUT geen spijt om je te bellen. Een heel begripvol en eerlijk medium.




Ervaring van Fran met medium Sharida   Ervaring van Fran met medium Sharida   Ervaring van Fran geplaatst op 27 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharida
  Ervaring met medium Sharida
  Bedankt jij bent een toppertje. Ik ga zeker mijn huis reinigen met witte salie.




Ervaring van Sharida  met medium Sharida   Ervaring van Sharida  met medium Sharida   Ervaring van Sharida geplaatst op 8 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharida
  Ervaring met medium Sharida
  Lieve Sharida, ik heb een hele mooie reading gekregen van jou! Ik heb zo mooie adviezen gekregen ivm mijn situatie, hoe ik er mee moet omgaan heb toch een lang gesprek gehad met je wat ik heel fijn vond! Ik keek er naar uit om je te spreken het is voor herhaling vatbaar lieverd je bent fijn om mee te spreken en echt mooie dingen gezegd!! Ook was je vrij realistisch, erg bedankt gesprek heeft men ogen geopend! Ik ben het meisje met letter A. die bel afspraken deed in de avond hahaha :)




Ervaring van A. met medium Sharida   Ervaring van A. met medium Sharida   Ervaring van A. geplaatst op 20 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharida
  Ervaring met medium Sharida
  Lieve Sharida,
Ik heb je al een paar keer gebeld en wil je even laten dat je gesprekken en adviezen heel veel vertrouwen en steun
geven. Je kan heel goed luisteren en geef weer kracht om door te gaan om in mezelf te geloven. En ik laat je zeker weten hoe dit gaat aflopen met me liefde, je verdient zeker een goede getuigenis Liefs E




Ervaring van e met medium Sharida   Ervaring van e met medium Sharida   Ervaring van e geplaatst op 24 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharida
  Ervaring met medium Sharida
  Ik bel je al heel wat jaren en wat ik ook doe waar ik ook doorheen ga ik kan met alles bij je terecht. Elk proces zwaar of niet jij helpt me er altijd weer doorheen met de juiste inzichten en adviezen zodat ik de juiste keuzes kan maken voor mezelf en je ook daarin weer tegemoet komt ter ondersteuning.
Jij zal geen mensen aanspreken in wat ze willen horen maar ook de minder leuke feiten ben je secuur in.
Mvg




Ervaring van Stephanie. met medium Sharida   Ervaring van Stephanie. met medium Sharida   Ervaring van Stephanie. geplaatst op 9 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharida
  Ervaring met medium Sharida
  Lieve Sharida,

Je voorspellingen komen keer op keer uit. Je voorspelde ook dat ik rond mijn vakantie (ga over 2 wkn op vakantie) moest opletten voor diefstal. Vannacht is er inderdaad een poging tot inbraak gedaan, gelukkig ging het alarm af en is de man vertrokken! Je bent echt enorm goed en zuiver!




Ervaring van M. met medium Sharida   Ervaring van M. met medium Sharida   Ervaring van M. geplaatst op 2 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharida
  Ervaring met medium Sharida
  Enorm bedankt dat je me zo goed te woord stond.
hier kan ik echt wat mee .bedankt.




Ervaring van Malou met medium Sharida   Ervaring van Malou met medium Sharida   Ervaring van Malou geplaatst op 20 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharida
  Ervaring met medium Sharida
  Sharida, Je hoort bij de Top. Steeds juist met je voorspellingen en je profileringen. Wat een zuiver medium, chapeau.




Ervaring van Nath met medium Sharida   Ervaring van Nath met medium Sharida   Ervaring van Nath geplaatst op 31 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharida
  Ervaring met medium Sharida
  Dankuwel Sharida. U ziet het snel en alles klopt, sta er versteld van. U bent ook echt heel lief. Ik bel u zeker nog een keer terug. Dankuwel. Xxxx.




Ervaring van D. met medium Sharida   Ervaring van D. met medium Sharida   Ervaring van D. geplaatst op 30 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharida
  Ervaring met medium Sharida
  Krijgt zeer snel zaken door, zegt waar het op staat en geeft altijd eerlijk advies.




Ervaring van Kattenkop met medium Sharida   Ervaring van Kattenkop met medium Sharida   Ervaring van Kattenkop geplaatst op 20 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharida
  Ervaring met medium Sharida
  Lieve Sharida dank je wel voor je luisterend oor, ik heb je net weer even aan de telefoon gehad, zoals je zei komt het goed. Daar heb ik ook alle vertrouwen in, ik geef niet op en ben je erg dankbaar. Ik wens je vast een hele fijne pasen. gr C.




Ervaring van corrie met medium Sharida   Ervaring van corrie met medium Sharida   Ervaring van corrie geplaatst op 14 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharida
  Ervaring met medium Sharida
  Sharida,
Jij bent ongelooflijk, wat je allemaal ziet en dat blijf je dan ook herhalen. Er zijn dingen geweest van goh dit kan niet waar zijn en die uiteindelijk wel bleken te kloppen.
Top medium die alles heel fel aanvoelt.
Iemand die alles durft te zeggen.
Ik raad Sharida aan iedereen aan.




Ervaring van Je weet wel met medium Sharida   Ervaring van Je weet wel met medium Sharida   Ervaring van Je weet wel geplaatst op 13 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharida
  Ervaring met medium Sharida
  heel goed helderziende. Dank vanwege Claudia.




Ervaring van Claudia met medium Sharida   Ervaring van Claudia met medium Sharida   Ervaring van Claudia geplaatst op 23 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharida
  Ervaring met medium Sharida
  Wauw. Ik hoefde niks te zeggen, Sharida voelde al gelijk alles aan. In ieder geval heel erg bedankt. Met groet, Johanna.




Ervaring van Johanna met medium Sharida   Ervaring van Johanna met medium Sharida   Ervaring van Johanna geplaatst op 20 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharida
  Ervaring met medium Sharida
  Lieve Sharida,
U bent een zuiver helderziende, die dingen goed aanvoelt en veel weet. Voelt zo juist, dus vertrouw ik erop.




Ervaring van Helena met medium Sharida   Ervaring van Helena met medium Sharida   Ervaring van Helena geplaatst op 8 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium-nederland.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium-nederland.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium-nederland.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium-nederland.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden