Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Medium-nederland.nl


  Mediums uit Nederland beantwoorden uw vragen
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Marieke
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium-nederland.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Marieke
  Ervaring met medium Marieke
  In 1 woord een topper op deze lijn. Komt vaak uit met hetgene zij ziet, correct, niet langdradig en zeer vriendelijk. Bedankt marieke. Ik bel u zeker nog.




Ervaring van Anoniem  met medium Marieke   Ervaring van Anoniem  met medium Marieke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 21 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Marieke  


Ervaringen van bezoekers met medium Marieke
  Ervaring met medium Marieke
  Hallo marieke ik heb je opgebeld in verband met thomas, had niet gedacht maar je zat er juist op. ik heb je raad gevolgd en inderdaad onze relatie gaat nu beter dank u voor u raad en tijd ik bel je zeker nog eens op .liefs violetta.




Ervaring van Violetta met medium Marieke   Ervaring van Violetta met medium Marieke   Ervaring van Violetta geplaatst op 3 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Marieke  


Ervaringen van bezoekers met medium Marieke
  Ervaring met medium Marieke
  Lieve marieke, ik wou je laten weten dat jou voorspelling in februari is uitgekomen zoals je zei ik vind jou goed ik bel je zeker nog terug liefs anneke




Ervaring van Anneke met medium Marieke   Ervaring van Anneke met medium Marieke   Ervaring van Anneke geplaatst op 2 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Marieke  


Ervaringen van bezoekers met medium Marieke
  Ervaring met medium Marieke
  Beste marieke ,heb je nu al verschillende keren opgebeld telkens zit je er recht op en het contact is er terug precies zoals je zei je bent een topper ik hou contact met u ,doei liezexx




Ervaring van Lieze met medium Marieke   Ervaring van Lieze met medium Marieke   Ervaring van Lieze geplaatst op 23 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Marieke  


Ervaringen van bezoekers met medium Marieke
  Ervaring met medium Marieke
  Beste marieke ik heb jou nu al paar x opgebeld en jij bent echt goed je geeft me rust en duidelijkheid en je zit er altijd rechtop lieve groetjes sasha




Ervaring van Sasha  met medium Marieke   Ervaring van Sasha  met medium Marieke   Ervaring van Sasha geplaatst op 17 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Marieke  


Ervaringen van bezoekers met medium Marieke
  Ervaring met medium Marieke
  Marieke,je heeft me telkens duidelijkheid en rust je bent eerlijk en je zegt de waarheid je antw zonder vragen te stellen en telkens zit je er recht op ik vel je nog terug liefs .k




Ervaring van Ku  met medium Marieke   Ervaring van Ku  met medium Marieke   Ervaring van Ku geplaatst op 15 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Marieke  


Ervaringen van bezoekers met medium Marieke
  Ervaring met medium Marieke
  Lieve marieke ik laat je weten dat een deel van jou reading is waar gekomen ,en je brenht me rust en duidelijkheid je bent een engel kusjes aneta




Ervaring van Aneta met medium Marieke   Ervaring van Aneta met medium Marieke   Ervaring van Aneta geplaatst op 14 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Marieke  


Ervaringen van bezoekers met medium Marieke
  Ervaring met medium Marieke
  Liefe Marieke ik bel je regelmatig op en je kan mij heel goed invoelen en je stelt me echt gerust. De situatie met R is verbetert zoals je zei dank u Marieke. Je bent heel goed liefs Mendy.




Ervaring van Mendy met medium Marieke   Ervaring van Mendy met medium Marieke   Ervaring van Mendy geplaatst op 13 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Marieke  


Ervaringen van bezoekers met medium Marieke
  Ervaring met medium Marieke
  Marieke voelt de dingen zeer goed aan, is aangenaam om mee te praten, een meerwaarde hier op de lijn, echt super toppie.




Ervaring van AS met medium Marieke   Ervaring van AS met medium Marieke   Ervaring van AS geplaatst op 11 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Marieke  


Ervaringen van bezoekers met medium Marieke
  Ervaring met medium Marieke
  Hallo lieve marieke,heel mooie reading had kon veel plaatsen en heeft duidelijke antwoorden houd je onnodig aan de lijn en heel goed luisteren dank u marieke ik bel u nog terug .liefs A




Ervaring van Andrea  met medium Marieke   Ervaring van Andrea  met medium Marieke   Ervaring van Andrea geplaatst op 7 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Marieke  


Ervaringen van bezoekers met medium Marieke
  Ervaring met medium Marieke
  Lieve marieke telkens ben ik verbaasd als ik jou opbel ik kan mijn zorgen kwijt bij u jij bent mijn steun en vertrouwenpersoon, en voel me opgelucht het ene je zei was waar, ik had het niet verwacht, maar mijn geduld was inderdaad beloond ik heb nu weer contact met x en het verloopt rustig zonder discusies en kan er weer opgebouwd worden je bent heel erg bedankt ik bel je zeker en vast terug liefs fatima.




Ervaring van Fatima met medium Marieke   Ervaring van Fatima met medium Marieke   Ervaring van Fatima geplaatst op 5 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Marieke  


Ervaringen van bezoekers met medium Marieke
  Ervaring met medium Marieke
  Marieke, hoe goed ben jij ik kon veel plaatsen van jou reading weinigen die dit kunnen hele lieve en vriendelijke dame ik bel jou zeker nog terug sasha.




Ervaring van Sasha  met medium Marieke   Ervaring van Sasha  met medium Marieke   Ervaring van Sasha geplaatst op 1 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Marieke  


Ervaringen van bezoekers met medium Marieke
  Ervaring met medium Marieke
  Lieve marieke, het is de eerste maal dat ik jou opbel je geeft me een goed gevoel en jou reading was heel mooi je hebt ook veel gezien dat ik kan plaatsen ik zal jou goeie raad zeker volgen en laat jou weten welk resultaat ik heb vele kusjes racqeul




Ervaring van Racqeul met medium Marieke   Ervaring van Racqeul met medium Marieke   Ervaring van Racqeul geplaatst op 29 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Marieke  


Ervaringen van bezoekers met medium Marieke
  Ervaring met medium Marieke
  Het is heel fijn om met u te praten, heel vertrouwd en rustgevend.U ziet en voelt het heel duidelijk, en dat geeft weer hoop, moed en kracht!




Ervaring van Anoniem met medium Marieke   Ervaring van Anoniem met medium Marieke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 27 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Marieke  


Ervaringen van bezoekers met medium Marieke
  Ervaring met medium Marieke
  Hallo marieke voor de 2x gebeld en terug een mooie reading had jij neemt mij twijfels weg en door jou heb ik meer zelfvertrouwen ik voel me beter in mij vel als ik praat met jou ik bel je zeker terug dank u marieke je bent een aanrader




Ervaring van Sirley met medium Marieke   Ervaring van Sirley met medium Marieke   Ervaring van Sirley geplaatst op 26 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Marieke  


Ervaringen van bezoekers met medium Marieke
  Ervaring met medium Marieke
  Beste marieke ,heel goeie reading .had perfect antw op al mijn vragen en kon veel plaatsen en je kan heel goed luisteren. en je hebt mij moed gegeven ,je hoort mij nog dolores.




Ervaring van Dolores met medium Marieke   Ervaring van Dolores met medium Marieke   Ervaring van Dolores geplaatst op 24 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Marieke  


Ervaringen van bezoekers met medium Marieke
  Ervaring met medium Marieke
  Hallo ,je bent een lieve en zacht persoon kan goed praten met jou en stelt me op me gemak en heeft veel juust gezegd en jou tip zal ik zeker gebruiken je hoort me nog bedankt liefs N




Ervaring van Nichma met medium Marieke   Ervaring van Nichma met medium Marieke   Ervaring van Nichma geplaatst op 22 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Marieke  


Ervaringen van bezoekers met medium Marieke
  Ervaring met medium Marieke
  Hallo marieke,2x jouw opgebeld en de eerste x heb je me gerust gesteld en was ik blij jouw aan de telefoon te hebben en had ik de hoop al lang opgegeven nu de 2x heb ik jou gebeld om u te bedanken voor u voorspelling die is uitgekomen,heel erg bedankt marieke je bent een aanrader liefs karima xx




Ervaring van Karima met medium Marieke   Ervaring van Karima met medium Marieke   Ervaring van Karima geplaatst op 19 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Marieke  


Ervaringen van bezoekers met medium Marieke
  Ervaring met medium Marieke
  Heel goeie legging had veel juiste dingen vertelt ik bel je zeker nog terug lieve groetjes laika




Ervaring van Laika met medium Marieke   Ervaring van Laika met medium Marieke   Ervaring van Laika geplaatst op 18 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Marieke  


Ervaringen van bezoekers met medium Marieke
  Ervaring met medium Marieke
  Marieke je bent snel in invoelen en wel lief, je antwoord ook netjes op alles! Ik heb je in totaal nu 3x gebeld en telkens met pauze ertussen! Je hebt alles juist weer gezegd en voorspellingen waren allemaal het zelfde, je voelt dingen goed aan! Erg bedankt ik hou je op de hoogte hoe het zich gaat verlopen dikke zoen xxx




Ervaring van Anoniem met medium Marieke   Ervaring van Anoniem met medium Marieke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 17 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Marieke  


Ervaringen van bezoekers met medium Marieke
  Ervaring met medium Marieke
  Lieve marieke het is de eerste x dat ik jouw op bel en ik was onder de indruk jij hebt mij dingen vertelt die niemand wist van mij nu hopen dat derest ook uitkomt het voelt goed mooi van jou ,stef




Ervaring van Stefanie met medium Marieke   Ervaring van Stefanie met medium Marieke   Ervaring van Stefanie geplaatst op 16 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Marieke  


Ervaringen van bezoekers met medium Marieke
  Ervaring met medium Marieke
  Wat een lieve dame ben jij,heel veel duidelijkheid gehad vorige maand ,het voelde goed heb jouw raad opgevolgd ivm me vriend en het is beter zoal je zei ik bel jouw zeker nog eens terug je bent een aanrader liefs selina




Ervaring van Selina met medium Marieke   Ervaring van Selina met medium Marieke   Ervaring van Selina geplaatst op 16 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Marieke  


Ervaringen van bezoekers met medium Marieke
  Ervaring met medium Marieke
  Hallo ik heb jou vorige maand opgebeld en jou voorspelling is uitgekomen ik laat het je es weten zoals beloofd dank u groetjes k




Ervaring van Kainy met medium Marieke   Ervaring van Kainy met medium Marieke   Ervaring van Kainy geplaatst op 15 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Marieke  


Ervaringen van bezoekers met medium Marieke
  Ervaring met medium Marieke
  Wat een fijne lieve vrouw ben jij! Je bent heel eerlijk en oprecht en geeft me veel duidelijkheid en steun. Ik houd graag contact met je over hoe alles gaat verlopen. Heb een gerust gevoel gekregen heel veel dank. M




Ervaring van Manuela  met medium Marieke   Ervaring van Manuela  met medium Marieke   Ervaring van Manuela geplaatst op 13 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Marieke  


Ervaringen van bezoekers met medium Marieke
  Ervaring met medium Marieke
  Marieke is echt een aangename persoon om mee te praten, zij komt direct tot de essentie en geeft duidelijk advies. Zij houdt jÚ niet langer aan de lijn dan nodig en stelt je gerust in eerlijkheid. Een aanrader om te bellen zeker en vast.




Ervaring van Cristina  met medium Marieke   Ervaring van Cristina  met medium Marieke   Ervaring van Cristina geplaatst op 12 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Marieke  


Ervaringen van bezoekers met medium Marieke
  Ervaring met medium Marieke
  Hallo al een paar x jou gesproken en telkens geef je me duidelijkheid en rust er is zelf al iets uitgekomen van jou voorspelling ik praat graag met jou en voel me gemakkelijk en vertrouwd bij jou echt eeen aanrader liefs yvone




Ervaring van Yvone met medium Marieke   Ervaring van Yvone met medium Marieke   Ervaring van Yvone geplaatst op 11 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Marieke  


Ervaringen van bezoekers met medium Marieke
  Ervaring met medium Marieke
  Hallo fijne reading had heel veel duidelijkheid en stelt mij gerust. heel veel verteld dat ik kan plaatsen. ik bel je zeker terug ,bedankt marieke.




Ervaring van Karen met medium Marieke   Ervaring van Karen met medium Marieke   Ervaring van Karen geplaatst op 9 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Marieke  


Ervaringen van bezoekers met medium Marieke
  Ervaring met medium Marieke
  Hallo fijne reading had heel veel duidelijkheid en stelt mij gerust heel veel verteld dat ik kan plaatsen ik bel je zeker terug ,bedankt marieke




Ervaring van Karen met medium Marieke   Ervaring van Karen met medium Marieke   Ervaring van Karen geplaatst op 8 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Marieke  


Ervaringen van bezoekers met medium Marieke
  Ervaring met medium Marieke
  Hallo marieke. ik heb jouw 1maand geleden opgebeld in verband met mij ex de situatie was uitzichtloos maar zoals jij hebt voorspeld en mij de raad hebt gegeven is het toch terug goedgekomen. dank u marieke voor de raad dat je me hebt gegeven. veel liefs sara .




Ervaring van Sara met medium Marieke   Ervaring van Sara met medium Marieke   Ervaring van Sara geplaatst op 5 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Marieke  


Ervaringen van bezoekers met medium Marieke
  Ervaring met medium Marieke
  Zeer lieve en vriendelijke dame heel veel duidelijkheid gekregen dank u marieke




Ervaring van Manuela met medium Marieke   Ervaring van Manuela met medium Marieke   Ervaring van Manuela geplaatst op 1 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Marieke  


Ervaringen van bezoekers met medium Marieke
  Ervaring met medium Marieke
  Hallo marieke uk heb je nu al 3 gebeld deze maand omdat ik in een dipje zit en telkens praat jij mij moed aan en voel ik mij stukken beter je bent een hele oprechte persoon en luistert goed ik raad je aan aan alle andere bellers dank u marieke liefs ilse




Ervaring van Ilse met medium Marieke   Ervaring van Ilse met medium Marieke   Ervaring van Ilse geplaatst op 29 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Marieke  


Ervaringen van bezoekers met medium Marieke
  Ervaring met medium Marieke
  Hallo marieke ik heb je daarstraks opgebeld,en ben heel opgelucht met jou reading je hebt me heel goed geholpen je bent een zachte en een lieve dame en aangenaam om mee te praten je neemt jou tijd ,je zul le zeker nog horen ik raad je aan iedereen aan een mooi aanwinst voor deze site, liefs nadine




Ervaring van Nadine met medium Marieke   Ervaring van Nadine met medium Marieke   Ervaring van Nadine geplaatst op 28 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Marieke  


Ervaringen van bezoekers met medium Marieke
  Ervaring met medium Marieke
  Goeie reading kan veel vertellen geef je goeie raad heel vriendelijk heeft goeie raad een opluchting dank u marieke.




Ervaring van Yvon  met medium Marieke   Ervaring van Yvon  met medium Marieke   Ervaring van Yvon geplaatst op 25 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Marieke  


Ervaringen van bezoekers met medium Marieke
  Ervaring met medium Marieke
  Hi Marieke, dank je wel voor je advies om uit te spreken wat ik voel. Dankzij jou heb ik de moed gevat om mijn gevoelens te uiten. Geweldig!.




Ervaring van Viv met medium Marieke   Ervaring van Viv met medium Marieke   Ervaring van Viv geplaatst op 21 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Marieke  


Ervaringen van bezoekers met medium Marieke
  Ervaring met medium Marieke
  Hele lieve dame en vriendelijk voel mij opgelucht na ons gesprek ,heeft veel duidelijkheid gegeven ik zal je nog opbellen geeft veel rust xcindy




Ervaring van Cindy met medium Marieke   Ervaring van Cindy met medium Marieke   Ervaring van Cindy geplaatst op 18 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Marieke  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium-nederland.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium-nederland.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium-nederland.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium-nederland.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden