Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Medium-nederland.nl


  Mediums uit Nederland beantwoorden uw vragen
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Lilith
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium-nederland.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Lilith
  Ervaring met medium Lilith
  Lieve Lilith
Gisteren had ik je gebeld na een hele poos. Wat je gisteren zei, is vandaag al gebeurd. Fantastisch gewoon. Je timing klopt en wat je zei klopt ook. Vroeger was het al zo en dat zal altijd zo blijven.
Hartelijk bedankt en tot binnenkort.
Want ik zal je advies nog nodig hebben. Wordt vervolgd. Dank je wel.




Ervaring van Happy N. met medium Lilith   Ervaring van Happy N. met medium Lilith   Ervaring van Happy N. geplaatst op 15 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met medium Lilith
  Ervaring met medium Lilith
  Na een langere periode weer contact gehad met Lilith. Ik vind haar de beste. In een woord geweldig. Zij heeft maar enkele woorden nodig en heeft direct inzicht en overzicht. Zo duidelijk en helder hoe zij mijn vragen beantwoord. Het lijkt net of ze naast mij loopt in mijn leven. Ook haar woordkeuze vind ik geweldig, bloemrijk. Altijd respectvol.
Ik ben al jaren fan van je.




Ervaring van Pien met medium Lilith   Ervaring van Pien met medium Lilith   Ervaring van Pien geplaatst op 7 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met medium Lilith
  Ervaring met medium Lilith
  Bedankt voor het reading, je hebt veel informatie gedeeld, dingen die ik wilde weten en dingen bevestigd.




Ervaring van Hass met medium Lilith   Ervaring van Hass met medium Lilith   Ervaring van Hass geplaatst op 2 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met medium Lilith
  Ervaring met medium Lilith
  Heel goed ingevoeld door lilith, ze voelde vanaf de eerste seconde mijn pijn. Wat een fijn gesprek vol begrip en erkenning. Dankjewel lieve lilith voor het begrip . En het kaarsje wat je gaat branden voor mij. Liefs i.




Ervaring van I met medium Lilith   Ervaring van I met medium Lilith   Ervaring van I geplaatst op 28 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met medium Lilith
  Ervaring met medium Lilith
  Lieve Lillith, jij bent zo bijzonder voor mij. Jouw consulten zijn zuiver, liefdevol en bemoedigend. Je voelt de situatie heel goed aan en brengt verheldering. Dank je.




Ervaring van M met medium Lilith   Ervaring van M met medium Lilith   Ervaring van M geplaatst op 27 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met medium Lilith
  Ervaring met medium Lilith
  Lieve Lilith,
Reeds verschillende malen hebben we mekaar intussen gesproken. Kortom, wow, de gave die jij bezit met wat jij onder andere doorkrijgt is gewoon fenomenaal. Je weet alles zo duidelijk en klaar te plaatsen dat ik er zelf verstomd van sta. Ik ben zo blij met de hulp die ik van jou krijg. Niemand kan aan jou tippen wat betreft de professionaliteit en kennis die jij bezit. Ook ben jij een zeer aangenaam persoon die alles fantastisch in perspectief weet door te geven. Je draait helemaal niet rond de pot en geeft alles weer op een zeer vriendelijke doch realistische manier. Je bent dan ook een enorm aangenaam persoon die zich enorm goed kan inleven in diegene die aan de andere kant van de lijn is. Weet je Lilith, je bent gewoon TOP. Ik hoop dat je nog zeer lang een beroep op je gave kan doen en zo andere mensen verder kan helpen. Tot snel en veel liefs MJ.




Ervaring van MJ met medium Lilith   Ervaring van MJ met medium Lilith   Ervaring van MJ geplaatst op 8 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met medium Lilith
  Ervaring met medium Lilith
  Lilith jij sprak over een uitgave dat veel groter ging
Zijn dan verwacht nu deze is uitgekomen maar,
dan wel bij mijn tweelingzus mss voelde je haar energie bij mij gebeurd wel vaker enorm sterk van jou jij hebt een uitzonderlijke gave top top top

Anouck .




Ervaring van Anouck met medium Lilith   Ervaring van Anouck met medium Lilith   Ervaring van Anouck geplaatst op 7 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met medium Lilith
  Ervaring met medium Lilith
  Ik sprak deze maand november voor de eerste keer met deze dame, zeer lief om mee te praten ze vertelde me dat ze me volgend jaar zag bouwen, en dat ik deze maand een dure rekening moest betalen, dat klopte al van die rekening , nu ben ik benieuwd of het gaat in orde komen met mijn huisje te bouwen volgend jaar, ik hoop er zeker op dat mijn wens mag uitkomen waar ik al jaren van droom.

Groetjes Inge.




Ervaring van Inge met medium Lilith   Ervaring van Inge met medium Lilith   Ervaring van Inge geplaatst op 4 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met medium Lilith
  Ervaring met medium Lilith
  Hartelijk dank om op een korte tijdspanne met heel uw hart een antwoord/inzicht te geven. Fijn.




Ervaring van Marijke met medium Lilith   Ervaring van Marijke met medium Lilith   Ervaring van Marijke geplaatst op 22 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met medium Lilith
  Ervaring met medium Lilith
  Liefste lilith, al verschillende maanden ben jij men vaste consulente. Je voorspellingen kloppen helemaal je neemt de koe bij de horens en je hebt me eindelijk terug het licht in de duisternis gegeven. Ik heb m,n leven terug opgebouwd mede door jou inzichten en krachten. Mijn diepste dank voor het gene wat jij voor mij betekent.




Ervaring van Robert met medium Lilith   Ervaring van Robert met medium Lilith   Ervaring van Robert geplaatst op 27 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met medium Lilith
  Ervaring met medium Lilith
  liefste Lilith, vandaag heb ik je voor de 2de maal gebelt, wat je tijdens ons vorige consult voorspelt hebt is uitgekomen. Emotioneel heb je me erboven opgeholpen met een lach en een traan. Je bent een top consulent en je bent meer dan 5 sterren waard, dikke knuffel Mimi.




Ervaring van Mimi met medium Lilith   Ervaring van Mimi met medium Lilith   Ervaring van Mimi geplaatst op 20 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met medium Lilith
  Ervaring met medium Lilith
  Beste Lilith, ik las net je mailtje (email consultatie). Veel dank voor je eerlijkheid, ik weet zeker dat je niet naar de mond praat. Je schrijft me dingen die ik graag en niet graag hoor. Zo hoort het te zijn. Ik moet alles nog verwerken, en dat kan gaan starten, ik weet dankzij jou waar ik echt sta en wat ik te doen heb. Dankjewel lieve Lilith. Volgens mij ben jij een heel fijn iemand die gemeend en oprecht de job uitvoert.




Ervaring van S met medium Lilith   Ervaring van S met medium Lilith   Ervaring van S geplaatst op 20 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met medium Lilith
  Ervaring met medium Lilith
  Merci voor de altijd wijze inzichten en gouden raad.




Ervaring van Vicky met medium Lilith   Ervaring van Vicky met medium Lilith   Ervaring van Vicky geplaatst op 20 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met medium Lilith
  Ervaring met medium Lilith
  Wouw, ik werd letterlijk van mijn stoel geblazen door Lilith. Hoe zij alles zo snel aanvoelde en omschreef niet normaal. Dank je wel Lilith voor de goede tips , je bent een toppertje.




Ervaring van Mechelaar met medium Lilith   Ervaring van Mechelaar met medium Lilith   Ervaring van Mechelaar geplaatst op 7 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met medium lilith
  Ervaring met medium lilith
  De toekomst is nog ingepakt.
Een nieuw jaar is aangebroken.
Gezondheid, liefde en geluk.
In kleur verpakte dromen..
Aan alle collega's en klanten een liefdevol 2020 toegewenst.




Ervaring van lilith met medium lilith   Ervaring van lilith met medium lilith   Ervaring van lilith geplaatst op 1 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met lilith  


Ervaringen van bezoekers met medium Lilith
  Ervaring met medium Lilith
  Lilith heeft me wederom een aantal dingen verteld en daarbij goede raad gegeven over hoe ik de situatie het beste kan benaderen. Ze geeft me inzicht en kan bijzonder goed noden aanvoelen. Een aangename babbel die goed doet, alsof je met een goede vriendin belt.




Ervaring van Sarah met medium Lilith   Ervaring van Sarah met medium Lilith   Ervaring van Sarah geplaatst op 22 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met medium Lilith
  Ervaring met medium Lilith
  Hoi, belde je net. Betreft mijn relatie, je zij precies zoals het was, en wat er gaat gebeuren, zonder erom heen te draaien. Krachtig en direct, heel blij mee thankx. Bo.




Ervaring van Bo met medium Lilith   Ervaring van Bo met medium Lilith   Ervaring van Bo geplaatst op 22 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met medium Lilith
  Ervaring met medium Lilith
  Voor mij ben je nummer 1. Het is zo fijn dat ik getroffen heb met een medium als jij. Nogmaals mijn dank voor jouw inzichten, begeleiding en luisterend oor.




Ervaring van S met medium Lilith   Ervaring van S met medium Lilith   Ervaring van S geplaatst op 3 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met medium Lilith
  Ervaring met medium Lilith
  Hi lieve Lilith.

Je hebt mij verteld dat de kans heel groot zou zijn dat ik aangenomen word. Je hebt gelijk. Ik heb de functie gekregen. Enorm blij en opgelucht. Wilde dit graag met je delen. Dikke knuffel. Je weet wel van wie ;-).




Ervaring van G met medium Lilith   Ervaring van G met medium Lilith   Ervaring van G geplaatst op 22 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met medium Lilith
  Ervaring met medium Lilith
  Kort , duidelijk en krachtig. Heel lief en rustgevend en geeft de juiste tips. Dank je wel, ik ga je vaker bellen. Xxx.




Ervaring van Salma met medium Lilith   Ervaring van Salma met medium Lilith   Ervaring van Salma geplaatst op 18 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met medium Lilith
  Ervaring met medium Lilith
  Lilith is een super rustgevende en lieve vrouw. Ik was helemaal van slag, maar jij hebt mij rustig kunnen maken. Hopelijk komt er uit wat je mij hebt verteld over hem.




Ervaring van B met medium Lilith   Ervaring van B met medium Lilith   Ervaring van B geplaatst op 4 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met medium Lilith
  Ervaring met medium Lilith
  Lilith, jij bent de 1ste persoon die me echt een bevrijdend gevoel heeft gegeven op mijn hart. Is lang geleden dat ik nog zo een rust ervaren heb. Je bent geweldig, dank je wel.
Bel jou zeker terug na de 21ste ;-) xxx.




Ervaring van Je weet wel wie met medium Lilith   Ervaring van Je weet wel wie met medium Lilith   Ervaring van Je weet wel wie geplaatst op 2 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met medium Lilith
  Ervaring met medium Lilith
  Bijzondere gave als je zo zuiver kan invoelend, dingen die ze niet kon weten. Ze geeft ook mooie inzichten waar ik echt iets mee kan. Dank je wel Lilith.




Ervaring van St met medium Lilith   Ervaring van St met medium Lilith   Ervaring van St geplaatst op 15 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met medium Lilith
  Ervaring met medium Lilith
  Duidelijk, gedetailleerd. no-nonsens en met een vleugje humor.Een aanrader.




Ervaring van patrick met medium Lilith   Ervaring van patrick met medium Lilith   Ervaring van patrick geplaatst op 22 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met medium Lilith
  Ervaring met medium Lilith
  Mooi gesprek met een zeer heldervoelende dame. Wat zij ziet klopt als een bus. Weinig mediums die Zo goed Invoelen. Ik kan uren met haar praten.
Liefs van Staartje .




Ervaring van S met medium Lilith   Ervaring van S met medium Lilith   Ervaring van S geplaatst op 21 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met medium Lilith
  Ervaring met medium Lilith
  Top medium, zo vind je er geen twee in onze spitiruele wereld.
Voor mij krijg je een 12/10 zoals bij de oogarts, maar dan voor je derde oog.
Altijd klaar met een gouden raad, waar men iets kan mee doen, en die heel correct wordt voorspeld.
Dikke zoen en bedankt voor alles .
Kiki.




Ervaring van Kiki met medium Lilith   Ervaring van Kiki met medium Lilith   Ervaring van Kiki geplaatst op 11 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met medium Lilith
  Ervaring met medium Lilith
  In 1 woord Top. Zeker een aanrader. Sorry voor de verbinding. Mijn beltegoed was op. Veel liefs, Nelly.




Ervaring van Nelly met medium Lilith   Ervaring van Nelly met medium Lilith   Ervaring van Nelly geplaatst op 6 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met medium Lilith
  Ervaring met medium Lilith
  Gewoon prachtige leggingen. Deze vrouw voelt heel goed aan. Mensen, situaties. Toppp.




Ervaring van D met medium Lilith   Ervaring van D met medium Lilith   Ervaring van D geplaatst op 6 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met medium Lilith
  Ervaring met medium Lilith
  Heel veel liefs van mij.Lieve Lilith je maakt me weer Blij.Dikke Kus.




Ervaring van Vlinderke met medium Lilith   Ervaring van Vlinderke met medium Lilith   Ervaring van Vlinderke geplaatst op 19 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met medium Lilith
  Ervaring met medium Lilith
  Heel goed. Geen woorden voor <3 .




Ervaring van S met medium Lilith   Ervaring van S met medium Lilith   Ervaring van S geplaatst op 18 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met medium Lilith
  Ervaring met medium Lilith
  Lieve Lilith,
Ik heb je al tig keren gesproken, gisteren een email consult aangevraagd en je blijft steeds hetzelfde zeggen. Je bent een hele lieve vrouw met een heel rustgevende stem. Dankzij jou en nog wat andere mediums heb ik er alle vertrouwen in dat alles goed gaat komen.
Liefs C xx.




Ervaring van C met medium Lilith   Ervaring van C met medium Lilith   Ervaring van C geplaatst op 8 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met medium Lilith
  Ervaring met medium Lilith
  Lieve Lilith,Dank weer voor dit fijne gesprek.fijn jouw warmte weer te mogen ervaren,een virtuele hug.X.




Ervaring van Vlindertje met medium Lilith   Ervaring van Vlindertje met medium Lilith   Ervaring van Vlindertje geplaatst op 3 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met medium Lilith
  Ervaring met medium Lilith
  Spreek Lilith al ruim een jaar en ze is onwijs lief en begripvol en kan goed luisteren. Ze heeft het vaak goed en kan mensen en situaties zo goed omschrijven. Voor mij een topper.




Ervaring van Anoniem met medium Lilith   Ervaring van Anoniem met medium Lilith   Ervaring van Anoniem geplaatst op 27 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met medium Lilith
  Ervaring met medium Lilith
  Lilith is goud waard. Ik heb uit haar laatste consult weer zoveel kracht geput. Niet alleen ziet ze waar ik voor sta, ze helpt me ook nog om de moed niet op te geven. Ik denk niet dat ik ooit nog een ander medium raadpleeg, het is al de 2de keer dat ze mijn situatie met een minimum aan woorden zo goed omvat.
Lilith, bedankt voor je woorden. Ik zou je het liefst van al een echte knuffel geven maar het is deze virtuele.




Ervaring van Inge met medium Lilith   Ervaring van Inge met medium Lilith   Ervaring van Inge geplaatst op 18 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met medium Lilith
  Ervaring met medium Lilith
  Wat een zachte, oprechte en lieve dame ben je, ik kon me helemaal vinden in wat je vertelde. Nu kan ik weer effe verder want heb terug de energie om er toch voor te blijven gaan. Je hoeft je niet te verontschuldigen omdat je dacht dat je als advocaat over kwam want jij bent veel beter en rekt ook geen tijd en ik begrijp wat je wilde zeggen en gelijk heb je. Dikke merci en tot weder horen. Meer dan 5 sterren waard.




Ervaring van Nachtraaf van de advocaat ;-) met medium Lilith   Ervaring van Nachtraaf van de advocaat ;-) met medium Lilith   Ervaring van Nachtraaf van de advocaat ;-) geplaatst op 3 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium-nederland.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium-nederland.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium-nederland.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium-nederland.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden