Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Medium-nederland.nl


  Mediums uit Nederland beantwoorden uw vragen
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Kristal
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium-nederland.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Kristal
  Ervaring met medium Kristal
  Zo gek. Ik weet dat ik heel intuitief ben maar ik dacht aan je vanmorgen en dan kom je ineens online. Hahaha. Groetjes van je lieve klant van New York (Nicholas).




Ervaring van N. met medium Kristal   Ervaring van N. met medium Kristal   Ervaring van N. geplaatst op 30 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Kristal  


Ervaringen van bezoekers met medium Kristal
  Ervaring met medium Kristal
  Lieve Kristal,
De verbinding verbrak, maar ik wil u ontzettend bedanken voor alles wat u heeft gezegd. Ik houd u op de hoogte.
Veel liefs de lichtwerker die wacht op de terugkomst van haar spirituele mentor .




Ervaring van Monique met medium Kristal   Ervaring van Monique met medium Kristal   Ervaring van Monique geplaatst op 25 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Kristal  


Ervaringen van bezoekers met medium Kristal
  Ervaring met medium Kristal
  Lieve Kristal, dank u voor het mooie consult. Het klopte precies wat u zei, het is iemand die ik al ken, en heel veel andere mooie voorspellingen. Ik ben u heel erg dankbaar , liefs s.




Ervaring van s. met medium Kristal   Ervaring van s. met medium Kristal   Ervaring van s. geplaatst op 12 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Kristal  


Ervaringen van bezoekers met medium Kristal
  Ervaring met medium Kristal
  Wat je supergoed Kristal. Je kent me helemaal zoals ik ben. Weinig zelf zeggen en veel informatie krijgen, zo hoort het. Hetgeen je verteld heb over liefde werk kinderen en personen dat klopte helemaal. Je bent het waard om gebeld te worden. Ik wens je heel veel liefde en geluk in je leven toe. En dat je nog veel mensen mag helpen om ze een mooie toekomst te geven naar het geluk dat ze verdienen. Ik wil duidelijk zijn bij Kristal krijg je de waarheid te horen. Zowel positief als negatief. Heel erg bedankt Kristal warme knuffel.

.




Ervaring van C. met medium Kristal   Ervaring van C. met medium Kristal   Ervaring van C. geplaatst op 3 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Kristal  


Ervaringen van bezoekers met medium Kristal
  Ervaring met medium Kristal
  Lieve Kristel.heb je net gesproken wat een lieve vrouw bent u en oohh zo goed .dank u wel word altijd zo vrolijk van u .een topper bent u .




Ervaring van Mirjam met medium Kristal   Ervaring van Mirjam met medium Kristal   Ervaring van Mirjam geplaatst op 21 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Kristal  


Ervaringen van bezoekers met medium Kristal
  Ervaring met medium Kristal
  Lieve Kristal,
heb je net gesproken en voel me terug hoopvol, ik geloof in je.
Je hebt n lieve stem en bent bondig met toch veel weet want wat je zei klopte.
Hartelijk dank voor je positieve energie en ik blijf hoopvol m'n intu?tie volgen.
Je bent een topper en ik zal je snel iets laten weten, dikke knuffel.
A met veel intuitie .




Ervaring van Kristal met medium Kristal   Ervaring van Kristal met medium Kristal   Ervaring van Kristal geplaatst op 9 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Kristal  


Ervaringen van bezoekers met medium Kristal
  Ervaring met medium Kristal
  In rap tempo geeft ze antwoord op de vragen die ik stel. De dingen die ik wist haalt ze ook naar boven zoals de overleden persoon die mij helpt. Ze geeft me vertrouwen in de toekomst. Ik mag wat meer op mijn intuitie vertrouwen. Kristal, bedankt voor je wijze woorden.




Ervaring van rianne met medium Kristal   Ervaring van rianne met medium Kristal   Ervaring van rianne geplaatst op 18 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Kristal  


Ervaringen van bezoekers met medium Kristal
  Ervaring met medium Kristal
  WAUW. Ik heb andere mediums al gesproken maar kristal is ECHT 1 van de beste. BEL HAAR. Ze zegt binnen 2 seconde heel je levensverhaal. Ook wistze dat mijn oma overleden is en mij beschermt. Ze is pas2 maanden overleden. Hoe kom ze dat weten. Ik ben echt in tranen om te weten hoe ze mijn liefdesleven zo goed kon voorspellen. BEL HAAR.




Ervaring van Nunu met medium Kristal   Ervaring van Nunu met medium Kristal   Ervaring van Nunu geplaatst op 30 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Kristal  


Ervaringen van bezoekers met medium Kristal
  Ervaring met medium Kristal
  WAUW. Ik heb andere mediums al gesproken maar kristal is ECHT 1 van de beste. BEL HAAR. Ze zegt binnen 2 seconde heel je levensverhaal. Ook wistze dat mijn oma overleden is en mij beschermt. Ze is pas2 maanden overleden. Hoe kom ze dat weten. Ik ben echt in tranen om te weten hoe ze mijn liefdesleven zo goed kon voorspellen. BEL HAAR.




Ervaring van Nunu met medium Kristal   Ervaring van Nunu met medium Kristal   Ervaring van Nunu geplaatst op 29 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Kristal  


Ervaringen van bezoekers met medium Kristal
  Ervaring met medium Kristal
  Kristal wat een super vrouw bent u zo rustig en lief en zegt zoveel raken dingen .vind zo me rust als ik u aan de telefoon heb gehad .Dank u wel u bent een topper .zo eerlijk waar ik echt iets mee kan .x.




Ervaring van Anoniem met medium Kristal   Ervaring van Anoniem met medium Kristal   Ervaring van Anoniem geplaatst op 19 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Kristal  


Ervaringen van bezoekers met medium Kristal
  Ervaring met medium Kristal
  1 wordt geweldig. Geweldig lief leuk mens.alles wat ze zegt klopt en komt uit. Bel je zeker vaker. Dank je wel. Liefs .




Ervaring van Anoniem met medium Kristal   Ervaring van Anoniem met medium Kristal   Ervaring van Anoniem geplaatst op 12 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Kristal  


Ervaringen van bezoekers met medium Kristal
  Ervaring met medium Kristal
  Ik heb gisteren heel veel aan het gesprek gehad. Het heeft me terug kracht gegeven. Heel erg bedankt.




Ervaring van anoniem met medium Kristal   Ervaring van anoniem met medium Kristal   Ervaring van anoniem geplaatst op 9 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Kristal  


Ervaringen van bezoekers met medium Kristal
  Ervaring met medium Kristal
  Kristel is bijzonder goed.dank u wel voor de fijne telefoon gesprekken. U zegt echt aan een stuk door wat u ziet zo super gewoon.




Ervaring van Anoniem met medium Kristal   Ervaring van Anoniem met medium Kristal   Ervaring van Anoniem geplaatst op 5 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Kristal  


Ervaringen van bezoekers met medium Kristal
  Ervaring met medium Kristal
  Zeer aangenaam gesprek gehad met Kristal. ze weet zoveel rake dingen te vertellen. ik bel haar zeker nog terug.




Ervaring van inge met medium Kristal   Ervaring van inge met medium Kristal   Ervaring van inge geplaatst op 2 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Kristal  


Ervaringen van bezoekers met medium Kristal
  Ervaring met medium Kristal
  Super kaartlegster zit er altijd bonk op . geeft mensen de positiviteit die ze nodig hebben doe zo verder . Een meerwaarde voor de lijn.




Ervaring van inge met medium Kristal   Ervaring van inge met medium Kristal   Ervaring van inge geplaatst op 21 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Kristal  


Ervaringen van bezoekers met medium Kristal
  Ervaring met medium Kristal
  Kristal is zo goed. Ze ziet het en zegt het zonder dat ik erover begon en wist te vertellen hoe de situatie in elkaar zat. Ze heeft luisterend oor en is heel vriendelijk en wijs. De moeite waard. Dank je Kristal.het voelt goed met jou omdat je eerlijk bent en ziet het zoals het is.




Ervaring van Mimi met medium Kristal   Ervaring van Mimi met medium Kristal   Ervaring van Mimi geplaatst op 19 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Kristal  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium-nederland.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium-nederland.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium-nederland.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium-nederland.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden