Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Medium-nederland.nl


  Mediums uit Nederland beantwoorden uw vragen
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Desteny
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium-nederland.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Ken Desteny al zoveel jaren. Wat ik ook met haar bespreek, ze zit altijd goed met wat ze aangeeft. Geen eindeloos verhaal of algemene duidingen, maar heel specifiek en snel antwoord op je vragen. Warm persoon met humor, integer en houd je niet onnodig aan de lijn. Zeer goed medium. Hoop dat je snel weer online bent.




Ervaring van B. met medium Desteny   Ervaring van B. met medium Desteny   Ervaring van B. geplaatst op 15 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Bij deze laat ik jou weten dat er vandaag op 2 uur tijd 2 voorspellingen die je kort geleden gedaan hebt uit zijn gekomen. Via de getallen wat je deed met mij. Ik bel je wel als ik je weer eens zie hier. Grt. Van getal 4.




Ervaring van Getal mum. 4 met medium Desteny   Ervaring van Getal mum. 4 met medium Desteny   Ervaring van Getal mum. 4 geplaatst op 17 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Dag Desteny, je bent een aanrader.
Zeer goed medium, snel en betrouwbaar.
Paar dagen geleden gebeld, ging over 2 personen, goed advies.
Dank hiervoor.




Ervaring van m. met medium Desteny   Ervaring van m. met medium Desteny   Ervaring van m. geplaatst op 20 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Net een super goeie reading gehad. Dankjewel Desteny. Zonder enige informatie wist u de situatie te vertellen. Heel bijzonder. Ik raad iedereen u aan. U zei mij dat alles goed komt en hier geloof ik in. Xx Denise.




Ervaring van Denise met medium Desteny   Ervaring van Denise met medium Desteny   Ervaring van Denise geplaatst op 18 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Heel mooi consult gehad van desteny. Door 3 getallen door te geven kwam er veel boven water, mooie boodschappen maar ook waar ik voorzichtig moest zijn en goed opletten.
Dit was een mooie ervaring omdat er spontaan vanalles kwam zonder dat ik er naar had gevraagd. Super bedankt Desteny.




Ervaring van Jolanda met medium Desteny   Ervaring van Jolanda met medium Desteny   Ervaring van Jolanda geplaatst op 12 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Beste en de Liefste Mevrouw.
Sinds dat ik je gesproken heb, doet het me goed om met jouw in gesprek te komen. Ik raad het iedereen aan, je voelt diep goed aan, stelt me ontzettend gerust, WOW wat bent je SUPER .

Ik geef een tien met een griffel .




Ervaring van Fati met medium Desteny   Ervaring van Fati met medium Desteny   Ervaring van Fati geplaatst op 10 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Net Destiny gesproken. Ze is echt heel duidelijk, draait er niet omheen. Ze heeft mij weer gerust gesteld. Hartstikke goed en ik ga je zeker bellen als ik weer onrustig ben.




Ervaring van Anoniem met medium Desteny   Ervaring van Anoniem met medium Desteny   Ervaring van Anoniem geplaatst op 8 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Lieve Desteny. Wat een fijn consult heb ik van je gekregen. Je bent heel krachtig en zeker van je zaak. Het geeft mij vertrouwen. Ik laat zeker weten als de voorspelling is uitgekomen.




Ervaring van Ikke met medium Desteny   Ervaring van Ikke met medium Desteny   Ervaring van Ikke geplaatst op 8 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Top medium, zit altijd goed met wat ze zegt. Ze voelt snel in en geeft bondig antwoord op je vragen. Erg prettig. Al vele jaren ken ik Desteny en heb altijd tevreden opgehangen en achteraf bleek ze soms kon ik het niet geloven weer gelijk te hebben. Hoop dat je snel weer online bent.




Ervaring van B. met medium Desteny   Ervaring van B. met medium Desteny   Ervaring van B. geplaatst op 7 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Dankjewel Desteny voor het mooie gesprek van zojuist.
Was me al zorgen aan het maken ,had je een paar dagen niet gezien op de lijn maar gelukkig je bent er weer. Je begeleid me door een moeilijk proces en dat doe je (ondanks dat ik niet de makkelijkste ben) met veel geduld en liefde. Dankjewel xxx.




Ervaring van Jolanda met medium Desteny   Ervaring van Jolanda met medium Desteny   Ervaring van Jolanda geplaatst op 18 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Goedemidsag Disteney.

Ik heb jou zojuist gesproken en jou voorspellungen zijn uitgekomen. Ik ben heel erg blij. Goed dat je alles zo kan zien met jou gave. Succes en we spreken elkaar weer.




Ervaring van Anoniem met medium Desteny   Ervaring van Anoniem met medium Desteny   Ervaring van Anoniem geplaatst op 14 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Een hele lieve en zuivere vrouw. Ze blijft hetzelfde zien bij elk telefoongesprek. Desteny voorspelde vorig jaar dat ik van baan zou wisselen en dat het met school goed zou aflopen. Volgens haar zou ik minstens een jaar gaan werken bij dat bedrijf. Ik heb eergister wen jaarcontract gekregen. Ook kreeg ik gister te horen dat ik mijn masterdiploma heb gehaald. Echt geweldig.

Nu maar even afwachten op de overige voorspellingen m.b.t. De liefde.




Ervaring van Jen met medium Desteny   Ervaring van Jen met medium Desteny   Ervaring van Jen geplaatst op 8 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Destiny haar voorspelling is uitgekomen. Mijn ex zou terugkomen en in een iets anders jasje. En het klopte helemaal, hij is veel zachter en rustiger.
.




Ervaring van Anoniem met medium Desteny   Ervaring van Anoniem met medium Desteny   Ervaring van Anoniem geplaatst op 4 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  BEDANKT voor de woorden vanmorgen Desteny. U heeft gelijk gehad dat 2 personen niet aanwezig kunnen zijn en dat het goed zou komen met de uitslag van mij. Nou Desteny, u heeft gelijk gehad hoor. Ik mag inderdaad meer vertrouwen houden dat weet ik. Ik bel u zsm weer terug. XxX.




Ervaring van L. met medium Desteny   Ervaring van L. met medium Desteny   Ervaring van L. geplaatst op 31 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Spijker op zijn kop bij Destiny hoor. Dank voor de zuivere reading.




Ervaring van klaasje met medium Desteny   Ervaring van klaasje met medium Desteny   Ervaring van klaasje geplaatst op 29 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Lieve Desteny bedankt weer voor je wijze raad vanmorgen ik weet wat me te doen staat. Ik bel je vt weekend weer ik ga zo slapen ontzettend moe weinig geslapen vannacht. Sorry voor de onderbreking liefs en dikke knuffel aan het beste en eerlijkste medium dat er is.




Ervaring van Danielle van t boek met medium Desteny   Ervaring van Danielle van t boek met medium Desteny   Ervaring van Danielle van t boek geplaatst op 20 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Leuke en vlotte vrouw. Snel met antwoorden. Nu nog even afwachten of de voorspellingen uit gaan komen. Ze heeft de huidige situatie in ieder geval goed aangevoeld. Dank je wel voor de inzichten.




Ervaring van Yasmine met medium Desteny   Ervaring van Yasmine met medium Desteny   Ervaring van Yasmine geplaatst op 20 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Wat een fijne, zuivere vrouw. Zonder voorkennis wist ze veel te vertellen. Alles klopte. In plaats van dank je wel, tot de volgende keer.




Ervaring van M met medium Desteny   Ervaring van M met medium Desteny   Ervaring van M geplaatst op 14 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Lieve Desteny, nogmaals dank voor de gesprekken. Ik spreek je al een enige tijd over de liefde en ook op het gebied van werk. Deze mevrouw is recht door zee, eerlijk en houd je niet onnodig aan de lijn. Liefs, S.




Ervaring van ST met medium Desteny   Ervaring van ST met medium Desteny   Ervaring van ST geplaatst op 5 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Lieve Desteny, Dankjewel voor het openhartige consult en ons wederzijdse gesprek. Ik ben je dankbaar voor de mooie en rake boodschappen en heldere inzichten op deze laatste dag van 2020. Ik wens je alle geluk, vrijheid, liefde en voorspoed van de wereld en natuurlijk van het universum voor 2021. Dikke knuffel.




Ervaring van boterbriefje met medium Desteny   Ervaring van boterbriefje met medium Desteny   Ervaring van boterbriefje geplaatst op 31 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Dank je wel Desteny. Je stelt mij steeds weer gerust met jouw heldere en duidelijke antwoorden. En zoals je zei, het is helemaal goed gekomen tussen ons. Liefs Malika .




Ervaring van Malika met medium Desteny   Ervaring van Malika met medium Desteny   Ervaring van Malika geplaatst op 28 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Desteny heeft weer gelijk gekregen.
Kerstavond heeft mijn grote liefde een mail gestuurd. Zij heeft volgehouden dat het ging stromen en het begin is er. De voorspelling dat mijn hond zal genezen neem ik zonder meer aan. Zij heeft het waar het maar om ging altijd de juiste voorspelling gedaan. Ik wens Desteny een heel mooi 2021 toe.




Ervaring van Ineke met medium Desteny   Ervaring van Ineke met medium Desteny   Ervaring van Ineke geplaatst op 25 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Lieve Desteny, dank je wel voor je goede wijze raad en altijd luisterend oor. Ik wil jou hele fijne feestdagen wensen en een goed 2021 liefs Ingrid.




Ervaring van Ingrid met medium Desteny   Ervaring van Ingrid met medium Desteny   Ervaring van Ingrid geplaatst op 23 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Desteny is een grote steun voor mij geweest het afgelopen jaar (vooral ivm een zeer lastige situatie). Ondanks ik het zeer somber inzag ben je mij moed blijven inpraten dat alles goed kwam, en wat heb je gelijk gekregen. Leuk of minder leuk, ze windt er geen doekjes om maar ze heeft het altijd bij het juiste eind.




Ervaring van Ellen met medium Desteny   Ervaring van Ellen met medium Desteny   Ervaring van Ellen geplaatst op 16 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Lieve Desteny, ik heb weer fijn met je gesproken. Je had het heel goed gezien in de kaarten, het overlijden. Daarnaast klopte alle dingen die je zei. Je bent ook echt een leuke dame. Dank en je hoort me weer. Je weet wel het ene briefje. Liefs.




Ervaring van Briefje met medium Desteny   Ervaring van Briefje met medium Desteny   Ervaring van Briefje geplaatst op 13 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Geweldig warm mens en wat ze gezegd heeft kwam ook uit. Rechtuit en wind er geen doekjes om een echte aanrader als je een echt consult wilt.




Ervaring van lj met medium Desteny   Ervaring van lj met medium Desteny   Ervaring van lj geplaatst op 7 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Ik heb gisteravond Desteny gesproken. Het was een zeer accurate reading. Hele lieve vrouw ook. Lieve Desteny je hoort mij zeker weer.
Dikke knuffel.




Ervaring van Anoniem met medium Desteny   Ervaring van Anoniem met medium Desteny   Ervaring van Anoniem geplaatst op 7 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Wauw wat een uiterst correct telefonisch consult. Hetgeen Desteny mij vertelde is exact uitgekomen. Een eerlijk en warm mens. Dankjewel.




Ervaring van Shirley met medium Desteny   Ervaring van Shirley met medium Desteny   Ervaring van Shirley geplaatst op 25 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Beste Desteny, weer tevreden en gerust gesteld opgehangen. Ken je al zo erg lang en je hebt altijd gelijk gehad in alles. Vertrouw er nu dus ook weer op dat je goed zit. Zeer goed medium. X.




Ervaring van B met medium Desteny   Ervaring van B met medium Desteny   Ervaring van B geplaatst op 23 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Beste Desteny,

Wat een mooie reading. Je wist me dingen te vertellen waar ik versteld van stond. Ik vroeg me af hoe je dat kon weten, alles klopte in je verhaal zonder dat ik jou er iets over had verteld. Ik bel je terug vanaf jou voorspelling uit komt. Je hebt me trouwens tot rust gebracht. Mensen als je iemand zoekt die jou dingen kan vertellen over het verleden en de toekomst bel naar Desteny. Ze is een pracht vrouw om mee te praten. Desteny mij hoor je alvast nog terug.

Lieve groetjes karin.




Ervaring van karin joos met medium Desteny   Ervaring van karin joos met medium Desteny   Ervaring van karin joos geplaatst op 16 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Zo mooi en fijne gesprekken. Wat u mij heeft verteld is allemaal uitgekomen.




Ervaring van Nicole met medium Desteny   Ervaring van Nicole met medium Desteny   Ervaring van Nicole geplaatst op 11 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Desteny is eerlijk en lief. Ze geeft je vertrouwen en houvast. Daarnaast zit ze ook gewoon goed. Echt een aanrader.

Een bezorgde moeder.




Ervaring van Bezorgde moeder met medium Desteny   Ervaring van Bezorgde moeder met medium Desteny   Ervaring van Bezorgde moeder geplaatst op 10 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Dank je wel Desteny voor de mooie reading. Het was een heel fijn gesprek waar ik heel veel aan heb. Heel veel liefs opa.




Ervaring van opa met medium Desteny   Ervaring van opa met medium Desteny   Ervaring van opa geplaatst op 10 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Echt eerlijk, duidelijk en oprecht.
Of je het nou leuk vindt of niet.
Liefs, Brenda.




Ervaring van Brenda met medium Desteny   Ervaring van Brenda met medium Desteny   Ervaring van Brenda geplaatst op 9 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Ik heb verschillende readings van verschillende mediums gehad, maar mijn reading van Desteny overtrof al mijn verwachtingen. Wat bent u toch een bijzondere vrouw, zonder dat ik u ken voelde ik een soort van warmte of liefde.
Ik vroeg u naar een man. U wist mij zonder dat u veel informatie had, een hoop over hem te vertellen. U zei dat ik vertrouwen moest hebben in mijzelf en dat hij wel terug zou komen.
Alsof dit al niet bijzonder op zich was, zei u dat contact had met oudere vrouw. U wist een omschrijving te geven waardoor ik wist dat dat mijn overleden oma was. Zo bijzonder. Via u heb ik contact met haar kunnen krijgen en daarvoor ben u en uw gave erg dankbaar. Ik ben er dan ook van overtuigd dat uw voorspellingen uit zullen komen.
Het lijkt mij dan ook bijna overbodig om te zeggen
dat u een aanrader en zeker een aanwinst bent op de lijn.

Veel liefde,
De rode roos.




Ervaring van  met medium Desteny   Ervaring van  met medium Desteny   Ervaring van geplaatst op 21 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium-nederland.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium-nederland.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium-nederland.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium-nederland.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden